Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kevadlaada asemel laiendab turg hooajaliselt oma müügipinda (2021-05-21 08:22:46)


Kevadlaat

Tartu traditsiooniline kevadlaat jääb tänavu seoses koroonaviiruse levikust tingitud piirangutega kesklinnas ära. Kevadise kauba pakkujaid ootab Tartu Turg lisaks avaturule ja turuhoonele Dorpati ja avaturu vahele jäävale platsile. Laiendatud müügialal järgitakse kõiki ohutusmeetmeid.

Tartu Turu juht Rene Kiis sõnas, et vastavalt kehtivatele piirangutele pakutakse müüjatele ja ostjatele turvalist kauplemisvõimalust nädalavahetustel vabas õhus. Suuremale alale ja mitmele päevale külaliskauplejaid jagades saab paremini järgida ohutusnõudeid. "On oluline, et kohalikud väiketootjad-kauplejad saavad oma hooaja kaupa realiseerida," lisas Kiis.

Tartu linnapea Urmas Klaas ütles, et koroonakriisi tõttu on väiketootjate ja -kauplejate olukord väga keeruline, sest neil pole olnud tavapäraseid võimalusi oma tooteid müüa. "Tartu linn peab oluliseks toetada ettevõtjaid ja pakkuda kohalikele väiketootjatele ning taimemüüjatele kevadlaada asemel alternatiivseid müügivõimalusi. Ettevõtjad saavad teenida ja tartlased osta vajalikku kaupa," ütles linnapea.

Müüki laiendatud välialal kavandab turg mai viimastel ja juuni esimestel nädalavahetustel. Suuremale maa-alale ja mitmele päevale kauplemist hajutades saab paremini järgida ohutusnõudeid. Kevadisele väljamüügile tulijail soovitatakse kanda maske.

Tartu Turg jälgib terviseameti soovitusi ning teeb olukorra muutudes ümberkorraldusi.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.