Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-05-26 08:05:07)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 57 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust (eluruumidest neli, sõidukeist üks). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 19 alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja kolm inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. mail teatati politseile, et Lasnamäel Ümera tänaval läks 35-aastane mees kallale enda endisele elukaaslasele, 27-aastasele naisele. Konflikti juures olid ka lapsed.

24. mail teatati politseile, et Mustamäel Mustamäe teel olevas elukohas läks 23-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 18-aastasele naisele ja tekitas talle valu. Politsei pidas mehe kinni.

24. mail teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval läks 27-aastane mees kallale enda tuttavale 44-aastasele mehele. Politsei pidas 27-aastase mehe kinni.

Vargus

24. mail teatati politseile, et Haaberstis Paldiski maanteel varastati ketiga kinnitatud jalgratas.

Juhtum piiril

24. mail avastati Tallinna lennujaamas Kiievisse suunduvate reisijate seast neli Ukraina ja üks Eesti kodanik, kes pidanuks olema eneseisolatsioonis. Kõigil viiel lubati lahkuda ja nõude rikkumisest teavitati terviseametit.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine
24. mail sai politsei teate, et viimase kuu aja jooksul on Martna vallas sisse tungitud elamusse ja varastatud binokkel. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 15 eurot.

Pärnumaa

Rahapesu
24. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et alates veebruarist on mitme isiku poolt omavoliliselt kasutatud 48-aastase mehe dokumenti erinevate pangakontode, kiirlaenu pakkuvate ettevõtete kasutajakontode avamiseks ja kiirlaenu võtmiseks. Saadud vara on võimaliku varjamise eesmärgil teisendatud sularahaks ja edasi kantud mitmete pangakontode vahel. Juhtumi üksikasjad selgitatakse menetluse käigus.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

24. mai õhtul reageeris politsei väljakutsele Valgas Pika tänava korterisse, kus olid omavahel tülli pööranud üks mees ja kaks naist. Sündmuskohal pidas politsei kinni joobes 29-aastase mehe, kes esmalt kainenema viidi. Tüli tagamaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Ähvardamine

24. mail sai politsei väljakutse Sonda alevikku, kus 25-aastane mees lõi enda ema, lõhkus tema vara ja ähvardas tema maja süütamisega. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

23. mail sai politsei väljakutse Kohtla-Järvel Maleva tänava korterisse, kus 34-aastane mees lõi enda elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

24. mail teatati politseile, et Narva-Jõesuu Suur-Lootsi tänava hoonest on varastatud radiaatoreid. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 500 eurot.

Kindlustuskelmus

24. mail alustati Jõhvi politseijaoskonna kriminaalmenetlus selles, et kindlustusfirmale on esitatud ebaõige ettekujutus liiklusõnnetusest kindlustushüvitise saamise eesmärgil. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmused

24. mail sai politsei teate, et ühele Narva-Jõesuu elanikule helistas end pangatöötajana esitlenud inimene, kes ütles, et naise kontol on tehtud kahtlaseid tehinguid, mis tuleks peatada. Pangakonto kaitsmiseks sisestas naine Smart-ID koodid. Seejärel kadus naise pangakontolt 4700 eurot.

24. mail sai politsei teate, et ühele Narva elanikule helistas end pangatöötajana esitlenud inimene, kes ütles, et naise kontol on tehtud kahtlaseid tehinguid, mis tuleks peatada. Pangakonto kaitsmiseks sisestas naine Smart-ID koodid. Seejärel kadus naise ja tema poja pangakontolt 2860 eurot.

24. mail sai politsei teate, et ühele Narva elanikule helistas end pangatöötajana esitlenud inimene, kes ütles, et naise kontol on tehtud kahtlaseid tehinguid, mis tuleks peatada. Pangakonto kaitsmiseks sisestas naine Smart-ID koodid. Seejärel kadus naise pangakontolt 1930 eurot.

Juhtum piiril

24. mail kell 13.39 kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1991. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kuid tal puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Talle väljastati sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.