Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi ja haldusala eelinfo 31. mai - 6. juuni (2021-05-31 08:28:42)

Esmaspäev, 31. mai

· Metsanduse arengukava juhtkogu tutvustab arengukava tööversiooni. Pressikonverents ajakirjanikele algab kell 10, osalemisest palun teada anda marju.kaasik@envir.ee, et saata koosoleku link.

· Esmaspäevast reedeni toimuvad virtuaalsed Eesti-Vene piiriveekogude kaitse ja kasutamise ühiskomisjoni töörühmade koosolekud, kus arutatakse piiriveekogude majandamise ning seire aktuaalseid probleeme ja koostööettepanekuid, sh Interreg projektideid. Seni laekunud ettepanekute alusel koostatud projektideede fookuses on Peipsi järve tõhusam seire ja põllumajandusest pärineva hajureostuse vähendamisele suunatud tegevused. Samuti kooskõlastatakse ettepanekuid valitsustevahelise piiriveekogude ühiskomisjoni jaoks aastateks 2021-2023. Järgmise aasta kohtumised toimuvad Eesti korraldamisel. Ühiskomisjoni raames toimub II teadusrakenduslik konverents, mille põhilised teemad on samuti peetavate koosolekute päevakorras. Eesti poolt osalevad meie maja inimesed, KAURi ja EKUKi esindajad, EMÜ ja TalTechi teadlased. Veeressursside komplekse haldamisetöörühm juhiks on Keskkonnaministeeriumi asekantsler Harry Liiv, aga seire, hinnangu ja rakendusuuringute töörühma tööd juhatab Keskkonnaministeeriumi seirearengu nõunik Reet Talkop.

Teisipäev, 1. juuni

· 1. juunist on Eesti Loodusmuuseum avatud iga päev kell 11-19. Muuseumi suvehooajal on teiste püsinäituste kõrval avatud ka Läänemere elamusnäitus "Tuur Maria unenägu" ning ajutine näitus "Hirmus armas nahkhiir". Suvehooajaks on uuenduskuuri läbinud ka loodusmuuseumi hoov - ainulaadsest vanalinna sisehoovist on kujundatud mõnus koht, kus pidada välikontorit, veeta lõunapausi või nautida lihtsalt puhkehetke. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

· RMK Elistvere loomapark tähistab lastekaitsepäeva. Päeva jooksul toimuvad nii pargis kui külastuskeskuses erinevad õpetlikud ja harivad tegevused.

· Keskkonnaameti eestvõtmisel toimub kell 16 - 17 toimub Ohepalu turbatoomisala KMH aruande avalik arutelu:

· Toimub Maa-ameti ja Läti Maateenistuse ühine veebiseminar, mille käigus Läti kolleegid tutvustavad oma maa korralise hindamise metoodikat ja senist maa korralise hindamise kogemust. Läti viis maa korralise hindamise läbi eelmisel aastal.

Kolmapäeval, 2. juuni

· Võrumaal Pähni külastuskeskuse lähistel toimub kelal 15.00-19.00 orienteerumispäevak. Rajameistriks Taavi Tatsi.

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder osaleb Peipsi järvel vanade kalavõrkude tragimisel.

· Minister Tõnis Mölder teeb ettekanne Eesti Vee Ettevõtete Liidu seminaril Tapal.

Reede, 4. juuni

· RMK kutsub Ristna külastuskeskus veetma reedeõhtut loojangujärgses rabas. Kogunemine kell 22.00 Kõpu majaka parklas, kust minnakse avastama Kõpu poolsaarel asuvat Vaessood. Matka lõpp orinteeruvalt keskööl. Vajalik eelnev registreerumine telefonil 5322 9499 või e-posti aadressil info.ristna@rmk.ee.

· Minister Tõnis Mölder tutvustab Riigikogus Euroopa Liidu asjade komisjonis EU keskkonnanõukogus esitatavaid Eesti seisukohti

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.