Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-06-09 08:11:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati 32 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja viis inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. juunil teatati politseile, et Lasnamäel Sinimäe tänaval olevas elukohas läks 43-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 40-aastasele naisele, 44-aastasele mehele ja korteris olnud lapsele. Politsei pidas 43-aastase mehe kinni.

7. juunil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval olevas elukohas tekitas 36-aastane mees konflikti käigus füüsilist valu 29-aastasele naisele. Politsei pidas 36-aastase mehe kinni.

7. juunil teatati politseile, et Kristiines Endla tänaval lõi 31-aastane mees korduvalt 37-aastast naist ja lõi teda jalaga. Politsei pidas alkoholijoobes mehe kinni.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

7. juunil teatati politseile, et Nõmmel Männiku teel olevas tanklas proovis 52-aastane mees tanklas tasuda kahe võltsimistunnustega 50-eurosega.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juunil teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus läks naaber kallale 48-aastasele mehele.

Asja rikkumine ja hävitamine

7. juunil teatati politseile, et Saku vallas Männiku teel põleb veoauto. Kustutustööde käigus tuvastati, et lähiajal on sisse murtud mitmesse autosse ja neid kahjustatud. Juhtunu asjaolude uurimiseks alustati menetlust.

Juhtum piiril

7. juunil saabus Tallinna lennujaama Istanbulist 1981. aastal sündinud Moldova kodanikust mees, kel puudusid reisi eesmärki õigustavad dokumendid. Meest ei lubatud riiki ja ta lahkus lennuga tagasi Istanbuli.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et maikuus soovis Tartus elav mees läbi interneti müügikeskkonna endale soetada videokaarti. Ta tasus müüjale selle eest 157 eurot, kuid kaarti mees tänaseni kätte saanud ei ole. Kelmusjuhtumi üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

6. juuni südaööl avastasid piirivalvurid, et järvelt pole end maha registreerinud sinna päeval kalastama läinud paadijuht ühes sõbraga. Piirivalvurid võtsid nendega ühendust uurimaks, kas kõik on korras. Et aga mehed väga kidakeelsed olid, läksid piirivalvurid neid kontrollima. Piirivalvurid panid laevajuhi alkomeetrisse puhuma ning sealt ilmnes ka kummalise suhtlemise ning piirivalvurite vältimise põhjus. Kapten oli raskes joobes, mistõttu pukseeriti nende alus kaldale ning laeva juhtinud mehele määrati rikkumise eest 400-eurone rahatrahv.

6. juunil kontrollis politseipatrull Tartus Pikal tänaval liikunud sõiduautot Volkswagen Polo, mille roolis oli 1994. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Politseinikud tuvastasid, et nii toidukullerina kui ka treenerina tegutsenud mehe töötamine ei olnud enne tööle asumist nõuetekohaselt politsei- ja piirivalveameti registreeritud. Mehele määrati välismaalase seaduse rikkumise ees 200-eurone rahatrahv.

Ööl vastu 8. juunit tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1964. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rahu tänaval maja juures lõi 32-aastane mees oma ema, kes sai viga.Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

7. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja alleel korteris ründas 48-aastane mees talle tuttavat naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

7. juunil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval korteris ähvardas 70-aastane mees vägivallaga oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ahistav jälitamine

7. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et meesterahvas oluliselt häiris 18-aastase naise eraelu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

7. juunil teatati politseile, et Kiviõlis varastati maja hoovist motorattas Kawasaki. Kahju on umbes 8500 eurot.

Kelmused

7. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 33-aastane naine registreeris konto krüptoraha kauplemisplatformil. Pärast seda võttis temaga ühendust mees, kes palus registreerimise lõpuleviimiseks näidata oma ID-kaarti, mida naine ka tegi. Seejärel palus mees kanda raha üle kauplemise alustamiseks. Naine tegi ülekande, kuid muutis meelt ja palus mehel raha tagasi saata, mida ta ei teinud. Siis mõistis naine, et tegu on kelmiga ja pöördus politseisse. Kahju on 550 eurot.

7. juunil alustas Jõhvi politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 27-aastasele naisele pakuti kaugtööd. Töö saamiseks pidi naine ütlema oma isikukoodi, panga kasutajanime ning Smart-ID parooli. Pärast andmete edastamist avastas naine, et tema pangakontolt kanti teisele kontole 425 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
7. juunil sai politsei teate, et Pärnus kortermajas ründas 43-aastane mees oma tuttavat naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluse kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.