Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-06-17 08:14:50)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Varavastastest kuritegudest teatati 63 ja vargustest 43 korral. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, nendes sai viga viis inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10, narkojoobes kaks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil teatati, et Kesklinnas Karu tänaval toimus mitme osapoole vahel konflikt, milles sai kannatada 47-aastane mees. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

Kelmused

15. juunil alustati menetlus juhtumis, kus 28-aastane naine tegi internetis vastuvõtuaja broneeringu pangakontorisse. Pärast seda helistas talle väidetav Swedbanki töötaja, kes broneeringu kinnitamiseks palus naisel öelda oma kasutajatunnus ning kinnitada broneering PIN-koodiga. Pärast seda avastas naine, et tema kontolt on edasi kantud 237 eurot.

15. juunil teatati, et 51-aastasele naisele helistas vene keeles rääkiv väidetav Swedbanki töötaja, kes palus naisel sisestada enda andmed ja koodid. Hiljem avastas naine, et tema arvelt on kadunud 5000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil teatati, et Vihasoo külas ründas 30-aastane mees ründas talle tuttavat 27-aastast meest ja 29-aastast naist.

Vargus

15. juunil teatati, et Rohuneeme külas varastati lukustamata toas olevast jope taskust rahakott sularahaga. Kahju 550 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Jõgevamaa naine, kes müüs interneti vahendusel laelampi. Müüjaga kontakteerus väidetav ostja, kes palus naisel ülekande kätte saamiseks klikkida erinevatel lehekülgedel ning sisestada oma identifitseerimiskoode. Peale tehingut avastas naine, et oodatud rahasumma asemel on hoopis tema enda kontolt kadunud 223 eurot. Naine pöördus ülekande tagasikutsumiseks panka ning juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks politseisse.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil laekus politseile teade, et Tartusse haiglaravile on toimetatud 44-aastane mees, keda esialgse info kohaselt Räpinas Võhandu tänava korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus rünnatud oli. Politseile pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni kaks meest ning juhtunu täpsemaid üksikasju selgitatakse kriminaaluurimises.

Tartumaa

Vargus

14. juunil varastati Tartus Riia tänava postkontorist rahakott koos sularahaga. Rahakott leiti küll samal päeval kaupluse sissepääsu juurest, kuid raha selle sees enam ei olnud. Kahju on 2170 eurot. 21,2780,00864

Kelmused

Politsei poole pöördus Kambja vallas elav naine, kes interneti keskkonnas nahktagi müüs. Naisega võttis läbi whatsappi ühendust ostja, kes saatis müügitehingu kinnitamiseks naisele tundmatu lingi. Müüja kinnitas tehingu ning oodatava tasu asemel avastas müüja, et hoopis tema enda kontolt on maha läinud 230 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Sarnase skeemi kaudu sai petta ka Luunja vallas elav naine, kes niisamuti soov.ee keskkonnas lemmiklooma kraapimispuud müüs. Ka temaga võttis läbi whatsappi ühendust ostja, kes palus turvalise interneti ostu kinnitamiseks müüjal klikkida saadetud lingile. Seda müüja ka tegi, ta kinnitas tehingu oma Smart ID-kaadi koodiga ning avastas seejärel, et tema enda pangakontolt on kadunud 233 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises. Oma vara kaitseks soovitab politsei enne müügitehingute sõlmimist kontrollida tehingupartneri tausta ning mitte mingil juhul ei tohiks tundmatutele lehekülgedele sisestada oma isikuandmeid ega identifisteerimiskoode.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee maja juures ründas ja ähvardas mees noormeest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lehola tänaval korteris lõi 34-aastane mees oma endist abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

15. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kiviõlis eraterritooriumilt varastati kaks ketassaagi. Kahju on umbes 257 eurot.

15. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis varastati laadurekskavaatori kaevekopp. Kahju on umbes 925 eurot.

Arvutikelmus

15. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et tundmatu isik sai juurdepääsu 40-aastase naise sülearvutile ilma omaniku loata. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
15. juunil teatati politseile, et 67-aastane naine lõi oma pereliiget, kes sai viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Vargus
15. juunil sai politsei teate, et viimase nädala jooksul on Rapla vallas suletud talu hoovist varastatud 28 kana. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 560 eurot.

Saaremaa

Ähvardamine

14. juunil alustati kriminaalmenetlust autojuhi suhtes, kes sõitis Valjala alevikus 43-aastase mehe suunas. Autojuht kiirendas hetkeks, mistõttu pidi mees tee pealt eest ära hüppama. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

14. juunil laekus politseile teade, et Valjala alevikus ähvardas 43-aastane mees kahjustada 67-aastase mehe sõiduautot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.