Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-07-01 08:05:21)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 64 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (kolm eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
29. juunil teatati, et 35-aastane mees lõi Kesklinnas A. Lauteri tänaval endale tuttavat 37-aastast naist ja tekitas talle valu. Juhtunu juures viibis alaealine laps.

29. juunil teatati, et 55-aastane mees lõi Kesklinnas Hobujaama tänaval endale tuttavat 53-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

29. juunil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel löödi 35-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

29. juunil teatati, et 28-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Erika tänaval 21-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

29. juunil teatati, et alkoholijoobes 44-aastane mees ründas Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 33-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Juhtunu juures viibis alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

29. juunil teatati, et 33-aastane naine lõi Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris endale tuttavat 41-aastast meest.

Kelmused
29. juunil teatati, et Lasnamäel elavalt kannatanult peteti veebilehe kaudu välja 330 eurot.

29. juunil teatati, et telefoni teel pangatöötajana esinedes peteti Lasnamäel elavalt kannatanult välja 7000 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et internetis väidetavalt võõra naisterahvaga suhelnud ja temaga kinnominekuks tundmatul veebilehel broneeringu teinud Lasnamäel elava kannatanu pangaarvelt on kadunud üle 200 euro.

29. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas elavale kannatanule helistas väidetav Swedbanki töötaja, kes palus kahtlaste tehingute tühistamiseks ja pangakonto kaitsmiseks anda oma Smart-ID koodid. Kannatanu avastas hiljem, et tema pangakontolt on kadunud 6000 eurot.

29. juunil teatati, et Mustamäel elav kannatanu tutvus suhtlusrakenduses väidetava välismaalasest mehega, kelle soovil kandis erinevatele kontodele kokku üle 17 000 euro.

29. juunil alustati menetlust selles, et Mustamäel elav kannatanu tutvus suhtlusrakenduses väidetava välismaalasest mehega, kelle soovil kandis võõrale kontole 7600 eurot.

Vargused

29. juunil teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval varastati ristjoonlaser väärtusega 780 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Lasnamäel Valukoja tänaval varastati ettevõttest esemeid väärtusega 3500 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et paar kuud varem varastati Pirital Udeselja tänaval sõiduauto BMW väärtusega 900 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Kesklinnas Viru väljakul asuvast rattaparklast varastati lukustatud jalgratas Classic väärtusega 380 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Kristiines Vindi tänaval varastati lukustatud jalgratas Scott väärtusega 400 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil teatati, et jaanilaupäeval löödi Kuusalu vallas Kasispea külas 24-aastast naist.

Looma julm kohtlemine

29. juunil alustati menetlust selles, et jaanilaupäeval leiti Sauel haavadega kass, kes hiljem suri.

Kelmused
29. juunil alustati menetlust selles, et telefoni teel SEB panga töötajat teeseldes peteti Rae vallas elavalt kannatanult välja 627 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Jõelähtme vallas elava kannatanu pangaarvelt on kadunud 435 eurot.

Vargused

29. juunil alustati menetlust selles, et jaanipäeva aegu varastati Aruküla alevikus rattaparklast musta värvi jalgratas Kross väärtusega 450 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et jaanipäeva aegu varastati Aruküla alevikus rattaparklast valget värvi laste jalgratas väärtusega 410 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Haabneeme alevikus varastati käekott väärtusega 240 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Haabneeme alevikus varastati maja külge kinnitatud kastmisvoolik väärtusega 250 eurot.

29. juunil alustati menetlust selles, et Saue vallas varastati ehitusobjektilt erinevaid tööriistu koguväärtusega üle 5000 euro.

29. juunil alustati menetlust selles, et Harku vallas elav kannatanu tegi kaks kuud tagasi 3500 euro suuruse ettemaksu ehitusmaterjalide ostmiseks, kuid töid pole seni tehtud.

Juhtumid piiril

29. juunil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kolmeks aastaks Moldova Vabariigi kodanikust mehele, kes oli viibinud Schengeni alal 37 päeva seadusliku aluseta.

29. juunil avastati Tallinna lennujaama julgestuskontrollis reisija pagasist kaks paukpadrunit. Sõjaväelasele kuulunud padrunid võeti hoiule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

29. juunil avastati, et Tartus Mõisavahe tänaval seisnud Toyotalt ja Suzukilt on varastatud katalüsaatorid. Autoomanikele tekitatud kahju ning täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et 23. juunil varastati Tartus Riia tänava kaupluse eest jalgratas Rocet. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Politseile laekus teade, et 23. juunil varastati Nõo vallas Luke külast jääratall. Tõulooma vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

22. juunil varastati Tartus Vaksali tänavalt lukustatud jalgratas Diamondback ja kaitsekiiver. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

29. juunil kell 12 tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 30. juunit tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Uus tänaval majas ründas 27-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 27-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kelmused

29. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 58-aastase Sillamäel elavale mehele helistas end pangatöötajana esitlenud isik ja ütles, et mehe nimele on esitatud laenuavaldus, mis tuleks tühistada. Selleks paluti mehel sisestada SMART-ID PIN-koodid, mida mees ka tegi. Tegelikult oli tegu kelmiga, kes küsis Smart-ID koodid, et kanda üle kannatanu raha teisele pangakontole. Kahju on 13 500 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

29. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 32-aastane mees lisas internetiportaali beebikiige müügikuulutuse. Seejärel WhatsAppi kaudu võttis temaga ühendust isik, kes soovis väidetavalt kaupa osta. Isik saatis müüjale lingi, kus raha saamiseks beebikiige eest küsiti pangakaardi numbrit, CVV koodi ja Smart-ID paroolid. Siis, kui mees sisestas küsitud andmed, kadus tema pangakontolt 658 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
29. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal Häädemeeste vallas eramu hoovis lõi 23-aastane mees oma tuttavat 48-aastast meest, kes sai viga.

Vargus
29. juunil sai politsei teate, et ööpäeva jooksul on Pärnus Tallinna maanteel parkinud sõiduautolt Opel ära varastatud katalüsaator. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 290 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.