Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-07-07 08:27:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 57 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati 26 alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval oli konflikt 53- ja 40-aastase mehe vahel, misjärel tekitati teineteisele kehavigastusi. Mõlemad mehed olid alkoholijoobes. Politsei toimetas 40-aastase mehe kainestusmajja.

5. juulil teatati politseile, et Haaberstis Merirahu tänaval olevas elukohas tekkis konflikt 65-aastase mehe ja 34-aastase naise vahel, mille käigus tekitas naine mehele väiksemaid kehavigastusi. Konflikti juures oli ka laps.

5. juulil teatati politseile, et Lasnamäel Ümera tänaval lõi 23-aastane mees kaupluses jalaga 37-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

5. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval lõi 33-aastane mees endale tuttavat 40-aastast naist ja tekitas talle valu.

5. juulil teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel läks alkoholijoobes 41-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 41-aastasele naisele.

5. juulil teatati politseile, et Lasnamäel Punasel tänaval olevas elukohas lõi alkoholijoobes 34-aastane mees korduvalt enda elukaaslast, 27-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil teatati politseile, et Anija vallas Vikipalu külas tekkis ühise alkoholitarvitamise käigus konflikt abikaasade, 51-aastase naise ja 42-aastase mehe vahel.

Juhtum piiril

5. juulil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehele, kes 2019. aastal saabus Eestisse ja töötas siin eri ettevõtetes. Alates käesoleva aasta märtsi lõpust oli mees viibinud Schengeni alal viisavabalt 105 päeva. Mehele koostati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR


Jõgevamaa

Tööõnnetus

5. juulil sai politsei teate, et Adaveres vajus 40-aastane ehitustööline läbi vana laudahoone katuse, mida ta parasjagu parandas. Raskelt viga saanud mees viidi haiglasse. Politsei alustas kriminaalmenetlust, et kontrollida, kas tööohutusnõuetest peeti kinni.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 4. juulil ründas seni tuvastamata mees Põltsamaal kaupluse juures 17-aastast noormeest, kes sai viga. Juhtunu üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

5. juulil kontrollisid Lõuna prefektuuri migratsiooniametnikud Võrumaa ettevõtteid selgitamaks, kas kõigil sealsetel töötajatel on seaduslik alus riigis viibimiseks. Ühtki rikkumist ei tuvastatud.

5. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel Venemaa kodanikku, kel puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mees saadeti tagasi Venemaale.

5. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel sõidukit Porsche Cayenne, mille roolis oli Venemaa kodanik. Selgus, et mehel puudub seaduslik alus riiki sisenemiseks. Ta saadeti tagasi Venemaale.

5. juuli õhtupoolikul sai Mustvee kordon teate, et järvel on üks alus, mille mootori jalg murdus ning vesi tuleb paati sisse. Piirivalvurid suundusid abivajajate juurde ning pukseerisid paadi ja sellel olnud kaks inimest turvaliselt sadamasse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

5. juulil teatati politseile, et Tapa vallas murti aknaklaasi avamise teel sõidukisse ja varastati sealt mündikarp koos rahaga. Esialgne kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

5. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järve linnaosas lõi 39-aastane naine ühise alkoholi tarvitamise käigus noaga meest, kes toimetati haiglasse. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil teatati politseile, et Jõhvis Rahu tänaval korteris ründas 28-aastane naine oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

5. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel varastati soojakust vaserull, kivisaag, akudrell, ketaslõikur ja muid tööristu. Kahju on umbes 6470 eurot.

5. juulil teatati politseile, et Narva-Jõesuus varastati kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on umbes 750 eurot.

5. juulil teatati politseile, et Narvas varastati Mõisa tänaval hoone juurest mobiiltelefon Samsung Galaxy S10 Plus ja sularaha. Kahju on umbes 500 eurot.

5. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis tungiti sisse hoonesse ja varastati sealt gaasiballoon. Kahju on umbes 400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

Vargus
5. juulil sai politsei teate, et kaks nädalat tagasi unustas Pärnus 47-aastane mees ühe pangahoone sularahaautomaatide ruumi oma reisikoti, mis sealt seni tuvastamata isiku poolt varastati. Esialgsel hinnangul on tekitanud varaline kahju ligi 1000 eurot.

Raplamaa

Kelmus
5. juulil teatati politseile, et juunis võeti meili teel ühendust 79-aastase mehega ning lubati talle tagastada raha, mille mees olivarasemalt investeerides kaotanud. Raha tagasisaamiseks tuli mehel tasuda erinevaid teenustasusid, mis kanti koheselt tema kontolt edasi ühele välismaisele pangakontole. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju kokku ligi 3680 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.