Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti õõpäeva sündmused (2021-07-09 08:51:14)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (üks eluruumist, kolm sõidukitest). Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti .

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. juulil teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel olevas elukohas lõi 43-aastane mees enda abikaasat, 38-aastast naist rusikaga ja kägistas teda.

7. juulil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel peksis 31-aastane mees endale tuttavat 25-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

7. juulil teatati, et Kesklinnas F. R. Kreutzwaldi tänaval olevast majutusasutusest varastas 24-aastane mees 49-aastase mehe rahakoti koos dokumentide ja sularahaga ning tekitas kahju üle 1000 euro. Politsei pidas 24-aastase mehe kinni.

Kelmus

7. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas elavale 58-aastasele mehele helistati näiliselt Swedbankist ja öeldi, et tema kontolt proovitakse varastada raha. Lisakaitse saamiseks pidi mees sisenema kontole Mobiil-IDga ning sisestama korduvalt PIN-koode. Pärast poolteisetunnist vestlust naisega avastas mees, et tema arvelt on kadunud 621 eurot. Pärast seda sai mees ka kõne Swedbanki ametlikult numbrilt ning tema konto suleti.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil teatati, et Kehras Paberi tänaval läks seni tuvastamata, umbes 40. eluaastates mees kallale 32-aastasele naisele.

LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa

Investeerimiskelmus

7. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et üks tartlane nägi veebis reklaami, mis pakkus investeerimise võimalust Fastrading platvormil. Naisel paluti selleks alla laadida AnyDesk ja TeamViewer programm, mille kaudu said kelmid ligipääsu naise arvutile ning tekitati talle kahju umbes 6000 euro ulatuses.

Vargus

6. juulil avastati, et Tartus Anne tänavale pargitud autolt on varastatud katalüsaator. Kahju on ligi 600 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et juuli alguses tehti Viljandi ettevõttele tellimus murutraktori soetamiseks. Ettevõttele saadeti maksekorraldus tõendamaks ettemaksu ja kaup viidi ära. Raha pole seniajani ettevõttele aga laekunud. Kahju on ligi 9400 eurot.

Piiriturvalisus

7. juulil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis haagisega veoautod, mida juhtis Ukraina kodanik. Piirivalvurid selgitasid, et mehe juhiluba oli võltsitud. Mees kõrvaldati juhtimiselt, tema suhtes alustati menetlust ning pärast menetlustoiminguid lahkus ta jalgsi tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

7. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres varastati Laada tänavalt naiste jalgratas. Esialgne kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Ahistav jälitamine

7. juulil teatati politseile, et Narvas häiris 45-aastane mees oluliselt oma endise elukaaslase eraelu, ähvardas teda ja otsis temaga pidevalt kontakti. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

7. juulil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Tallinna maanteel varastati spordikauplusest kaupa. Esialgne kahju on umbes 360 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

7. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel üritas 46-aastane mees kasutada ekskavaatorit ilma omaniku loata. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

7. juulil ennelõunal kontrollisid piirivalvurid Narva piiripunktis Eestisse sisenemisel Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid vajalikud dokumendid, siis ei lubatud tal Eestisse siseneda, talle väljastati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
7. juulil sai politsei teate, et Haapsalus ühes kaupluses lõi meesterahvas oma tuttavat 32-aastast naist, kes sai viga.

Pärnumaa

Omastamine
7. juulil teatati politseile, et nädalavahetusel Pärnus kaotas 57-aastane mees Tallinna maantee ja Jaani tänava vahelisel teelõigul ära mustade kaantega mobiiltelefoni Samsung. Kaante vahel oli ka mehe isikutunnistus ja pangakaart. Otsima minnes mees kaotatud esemeid tee pealt enam ei leidnud. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 250 eurot.

Vargused
7. juulil sai politsei teate, et viimase kahe päeva jooksul on Pärnus Paikuse alevis varastatud paadisilla külge lukustatud mootorpaat. Esialgsel hinnangul on tekitatud kahju ligi 4000 eurot.

7. juulil teatati politseile, et Pärnus Suur-Jõe tänaval murti öösel sisse ühe ettevõtte kontorisse, kust varastati elektrilisi tööriistu ja sularaha. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
7. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et nädalavahetusel läksid omavahel tuttavad mehed Kuressaares kaklema. Kakluses osalenud 20-aastane mees sai viga. Juhtunu üksikasjad selgitab menetlus.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.