Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaameti peadirektor lahkub ametist (2021-08-16 08:22:38)

Keskkonnaameti peadirektor Riho Kuppart lahkub alates 1. septembrist
ametist.

Keskkonnaameti ja Keskkonnainspektsiooni liitmise järel ühendametit juhtima asunud Riho Kuppart on otsustanud mitte jätkata Keskkonnaameti peadirektori ametikohal. "Olen otsustanud Keskkonnaametist lahkuda," kinnitas ta. "Oleme ühendanud kaks väärikat asutust ja loonud ühtse meeskonna. Tänan kõiki kolleege, kes on panustanud kogu hingega tugeva ja kliendile orienteeritud Keskkonnameti loomisse. Töö ameti teenuste ümberdisainimiseks jätkub. Arvestades keskkonnateemade olulisuse kasvu seisavad Keskkonnaameti ees suured väljakutsed. Olen kindel, et praegune meeskond saab selle kõigega suurepäraselt hakkama!"

Keskkonnaminister Tõnis Mölder tunnustas Kuppartit kahe ameti sisulise ühendamise läbiviimise eest. "Riho Kuppart liitis Keskkonnaameti ja Keskkonnainspektsiooni kattuvad ja sarnased ülesanded ning kujundas ühendameti kliendikeskseks organisatsiooniks, millel on esindus igas maakonnas," ütles Mölder. "Tänan Riho tehtud töö eest ja soovin edu uutes väljakutsetes, olgu need siis Keskkonnaministeeriumi haldusalas või hoopis muus valdkonnas."

Kahe ameti silmapaistva ühendamise eest saab Kuppart tulemustasu 31 200 eurot. "Tegemist on olnud eduka protsessiga, mille juures möödunud aastal tulemustasu ei makstud," põhjendas keskkonnaminister.

Konkurss Keskkonnaameti uue peadirektori ametikohale kuulutatakse välja esimesel võimalusel.

Uue peadirektori ametisse nimetamiseni asub tema kohuseid täitma peadirektori senine asetäitja Olav Avarsalu.

Riho Kuppart alustas Keskkonnaameti peadirektori ametikohal tööd 2019. aasta 1. jaanuarist, selle aasta algusest juhib ta Keskkonnaameti ja Keskkonnainspektsiooni liitmisel tekkinud ühendametit.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.