Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 15 (486) (2021-08-19 08:48:41)
 

FOOKUSES!

Tööohutuskultuur ja riskijuhtimine Eesti ja Euroopa põllumajanduses


Juuli lõpus oli soovijatel võimalus osaleda Eesti Maaülikooli avatud ülikooli kaudu SACURIMA projekti raames toimunud rahvusvahelisel koolitusel "Safety Culture and Risk Management in Agriculture - Riskide hindamine ja juhtimiskultuur põllumajanduses".

Koolitus tõi kokku põllumajandussektori tööohutuse ja terviseriskide pärast südant valutavad spetsialistid üle kogu Euroopa. Anti ülevaade hetkeolukorrast ning arutleti ja unistati paremast tulevikust.

Loe edasi >>

OÜ Wilawander: Niliske talu tootmise arendamine


Niliske talu tegevuseks on värske toidu tootmine ja müük läbi lühikese tarneahela. Projekti eesmärgiks on anda põllumajandustoodetele rohkem lisandväärtust ja pakkuda suuremas mahus kohalikku toitu.

Talu tootmisarenduse projekt aitab kaasa talu suurenenud toodangu töötlemise efektiivsemaks muutmisele, samuti lihaveisekasvatusele ja aiandusele.

Toetuse abil osteti marjakombain, murutraktor ja puiduhakkemasin istikualuste ja-vahede multšimiseks. Rajati pirni- ja kultuurpihlaka istandused. Ühe osa toetuse eest hangiti lihatoodete töötlemise sisseseaded.

Loe edasi >>

Edasi saab Võrgukirja lugeda siit

Allikas: Maaeluvõrgustiku teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.