Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2021-09-07 08:44:51)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 110 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 27 varavastast kuritegu, sh 16. vargust. Registreeriti 11 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 13 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 63.

Registreeriti üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

3. septembril tuli teade, et Lasnamäel Pae tänaval ründas 36-aastane mees 55-aastast meest ja tekitas talle valu. Politsei pidas ründaja kinni.

4. septembril anti teada, et Kesklinnas Pikal tänaval asuva majas ründas 31-aastane mees oma elukaaslast, 42-aastast meest, põhjustas talle valu ja vigastusi. Konflikti mõlemad osapooled olid tarvitanud alkoholi. Politsei pidas ründaja kinni.

4. septembril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel asuvas kaupluses ründas 63-aastane mees kaupluses töötanud 18-aastast meest ja põhjustas talle valu.

4. septembril laekus teade, et Lasnamäel Linnamäe teel lõi seni tuvastamata isik 42-aastast meest näkku ja põgenes. Rünnaku tundis mees valu ja sai viga. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

5. septembril anti teada, et Lasnamäel Meeliku tänaval asuva maja korteris ründas 39-aastane mees endale tuttavat 60-aastast naist. Politsei saabumise ajaks oli mees korterist lahkunud.

5. septembril teatati, et Kesklinnas Sauna tänaval lõi 30-aastane joobes mees 24-aastast meest. Politsei pidas ründaja kinni.

Vargus

3. septembril tuli teade, et Kristiines Endla tänaval asuvast jalgrattaparklast on varastatud jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on üle 650 euro.

3. septembril teatati, et Kristiines Spordi tänaval seisvasse kaubikusse Volkswagen on öö jooksul sisse murtud ja varastatud on 2000 euro väärtuses helitehnikat.

Kelmus

3. septembril anti teada, et 30. augustil helistas 50-aastasele mehele ennast Swedbanki turvaosakonna töötajana esitlenud inimene ja teatas pangakontol toimuvatest kahtlastest tehingutest. Seejärel palus isik mehel autentida end internetipangas läbi Smart-ID, et kahtlased tehingud blokeerida. Mees sisestaski PIN1 ja PIN2 koodid, mille käigus sai tundmatu isik juurdepääsu tema pangakontole ja tegi kontolt ülekande summas 3795 eurot teise panga kontole, mis oli loodud mehe nimel tema teadmata. Tehingusummat ei ole seni tagastatud.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. septembril tuli teade, et Saue vallas lõi 48-aastane naine endale tuttavat 56-aastast meest näkku, mille tagajärjel mees kukkus ja sai viga. Mees oli alkoholijoobes.

Piiriturvalisus

3. septembril saabus lennuga Kiievist Tallinna lennujaama piiripunkti 1967. aastal sündinud Ukraina kodanikust naine, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid arvestades riigis viibimise kestust. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld, ta peeti kinni ning toimetati kuni tagasilennuni kinnipidamisekeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et Tartus Puiestee tänaval löödi 61-aastast meest, kes pöördus esmaabiks traumapunkti. Politseile on arvatav lööja teada ning juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

4. septembril teatati, et Mulgi vallas löödi tüli käigus 16-aastast noormeest, kelle meedikud esmaabiks haiglasse viisid. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

3. septembri tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valituse korraldusega sätestatud põhjused. Mees lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni

3. septembri hilisõhtul tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 1983. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanikul, kellel puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni, ent oli mõne tunni möödudes tagasi Koidula piiripunktis. Mees peeti kinni ning toimetati täiendavateks toiminguteks Võru politseimajja.

3. septembril koostati Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks 30 päeva jooksul Hiina Rahvavabariigi kodanikule, kes oli viibinud Eesti Vabariigis kaks kalendripäeva seaduslik aluseta. Lisaks kohaldati naisele üheks kuuks sissesõidukeeld.

5. septembri tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Ukraina kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valituse korraldusega sätestatud põhjused. Mees lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

4. septembril sai politsei teate, et Narvas rünnati ühise alkoholijoomise käigus 36-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

3. septembril sai politsei teate, et kahe päeva eest löödi Jõhvis 68-aastast naist.

4. septembril sai politsei teate, et Narvas löödi korteris 67-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 68-aastase mehe.

4. septembril sai politsei teate, et Narvas löödi korteris 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

5. septembri varahommikul sai politsei teate, et Narvas rünnati baari ees 45-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase ja 24-aastase mehe.

Vargus

3. septembril sai politsei teate, et eelmisel päeval varastati Narvas sõiduautost sülearvuti, droon ja riideid. Kahju on kokku 1800 eurot.

Piiriturvalisus

3. septembril saadeti Narva-1 piiripunktist tagasi Venemaale 1991. aastal sündinud Venemaa kodanik, kuna tal ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente.

5. septembril kalastas 1969. aastal sündinud Eesti kodanik Narva jõel liiga lähedal ajutisele kontrolljoonele. Vasknarva kordoni patrull määras mehele trahvi 100 eurot.

5. septembril saadeti Narva-1 piiripunktist tagasi Venemaale kaks Tadžikistani kodanikku, kuna nende Schengeni viisad ei olnud veel kehtima hakanud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised
4. septembril teatati politseile, et Nigula kandis kortermajas lõi seni tuvastamata mees 63-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5. septembril sai politsei teate, et Taebla alevikus ründasid seni tuvastamata isikud 49-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
4. septembril sai politsei teate, et Pärnus kortermajas lõi 28-aastast naist tema elukaaslane. Naine sai viga.

Arvutikelmus
3. septembril teatati politseile, et kolme nädala eest kasutas seni tuvastamata isik korduvalt andmetöötlusprotsessi abil omavoliliselt ühe ettevõtte kütusekaarti. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 1850 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
5. septembril sai politsei teate, et viimase kolme nädala jooksul on Rapla vallas Nõmmemetsa kandis sisse murtud eramusse, kust on varastatud aiakäru. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 300 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
4. septembril teatati politseile, et Kuressaares kortermajas ründas 18-aastane mees oma pereliiget, kes sai viga. Politsei pidas 18-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.