Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 37. nädala eelinfo (2021-09-13 08:15:12)

Esmaspäev, 13. september

· Kell 11.10 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse ja Maaeluministeeriumi juhtkond Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus antakse ülevaade Maaeluministeeriumi lähiaja tööplaanist.

· Kell 13.10 kohtuvad maaeluminister Urmas Kruuse ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu ja juhatuse liikmetega, et arutada Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava 2023-2027 rõhuasetusi ja loomakasvatussektori olukorda.

· Kell 15 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse ja Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron Riigikogu avaistungil.

Teisipäev, 14. september

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb valitsuskabineti 2022. aasta riigieelarve eelnõu arutelul.

Kolmapäev, 15. september

· Kell 13 avab maaeluminister Urmas Kruuse AS Vireeni uue, keskkonnasõbraliku katlamaja, mis on suurepärane näide ringmajandusest, kuna täisautomaatse katlamaja kütuseks kasutatakse tehase enda toodangut ehk liha- ja kondijahu. Katlamaja avamisel osalevad lisaks ministrile ka nõunik Anti Haugas, Maaeluministeeriumi toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk ja toiduohutuse osakonna juhataja Pille Tammemägi.

Ajakirjanikud on oodatud sündmust kajastama kohapeale (Tehase tn 14, Ebavere küla, Väike-Maarja vald, Lääne-Virumaa). Oma osalemissoovist anna teada: Iiris Saluri, tel 625 6108, iiris.saluri@agri.ee.

· Kell 13 osaleb Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann meremajanduse ümarlaua kohtumisel Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis.

· Kell 16 kohtuvad maaeluminister Urmas Kruuse ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Maaelu Edendamise Sihtasutuse esindajatega.

Neljapäev, 16. september

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Laupäev, 18. september

· Kell 11 avab maaeluminister Urmas Kruuse tervitussõnavõtuga Olustvere toidulaada ja autasustab parimaid Eesti künnimeistrivõistlustel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.