Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Raekoja platsil saab järgmisel nädalal tutvuda uute teehooldusmasinatega (2021-09-30 09:01:12)


Teehooldusmasinate esitlus. Foto: M. Tammeorg

8. oktoobril esitletakse Tartu Raekoja platsil uut talvist ja suvist teehooldustehnikat.

Väljapanekul saab tutvuda ligi 40 uue masinaga ning küsida lisainfot kohapeal olevatelt teehooldusfirmade esindajatelt.

Tartu abilinnapea Raimond Tamme sõnul on tänavahoolduse kvaliteet oluline kõigi linnas ringi liikujate jaoks, sõltumata liikumisviisi valikust. "Kuna sobiv masinapark on heal tasemel tänavahoolduse oluline eeldus, siis pöörasime hanke läbiviimisel erilist tähelepanu, et töövõtjatelt nõutavad masinad võimaldaksid tõhusalt tänavad tolmuvabad hoida ning talihooldust teha," rääkis abilinnapea. "Kuna linna poolt hooldatavate kergliiklusteede maht on kiiresti kasvanud, siis oleme varasemast rohkem tähelepanu pööranud nende hooldamiseks sobiva masinapargi hankimisele ning alates eelolevast talvest saab kergliiklusteede talihooldus olema varasemast tõhusam," kinnitas Tamm.

Uue tehnikaga saab tutvuda järgmise nädala reedel, 8. oktoobril kell 12-14 Raekoja platsil. Väljapanekul on erinevad teehooldusmasinad, nagu suured ja väiksed lumesahad-puisturid, vaakumimurid, laadurid, lumerootorid, liikurmasinad ja jäätõrjetehnika. Näha saab ka Tartus esmakordselt kasutusse võetavaid masinaid.

1. novembril algab Tartus uue viieaastase tänavate aastaringse hoolduse lepingu tööperiood. Teehoiutööde eesmärgiks on tagada võimalikult ohutud liiklustingimused iga ilmastikuga ning hoida teed ja tänavad puhtad ja tolmuvabad. Tänavahooldust teevad Tartu linnas Tänavapuhastuse AS ja AS Eesti Keskkonnateenused.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.