Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
13. ja 14. oktoobril toimub Tartus Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2021 (2021-10-13 08:20:25)

Täna algab EPA2021 - põllumeeste oma suursündmus Tartus!

13. ja 14. oktoobril toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis kolmandat korda põllumeeste oma suursündmus Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2021, mille korraldab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda. Eesti Rahva Muuseumis saavad kohe pärast põllutööde lõppu kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid.

Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi igapäevastele väljakutsetele. Nii nagu varasematelgi aastatel osaleb aastanäitusel EPA2021 eksponendina ca 80 erinevate valdkondade ettevõtet ja organisatsiooni, nende hulgas sektori juhtivad masina- ja söödafirmad, tootmissisendite pakkujad, pangad ja teised ettevõtted.

"Kolmandat korda toimuv Põllumajanduse Aastanäitus on andnud nii korraldajatele kui ka põllumajandusettevõtjatele kindlustunde, et seda messi on põllumajandusvaldkonnas vaja, ja suurepärase võimaluse teha kokkuvõte tänavuste põllutööde ja saakide kohta," ütles Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus. "Aastanäitusel on võimalik tutvuda ka uute võimalustega erinevate põllumajandusvaldkondade tehnika, tehnoloogia ja muude uuendustega, mis aitavad neis valdkondades paremaid tulemusi saavutada," lisas Sõrmus.

Aastanäituse üks olulisi alustalasid on ka 40 toimuvat seminari ja 5 erinevate valdkondade konverentsi, kus arutletakse ja otsitakse lahendusi põllumajanduse tulevikuteemadel. Kõne all on rohepöörde küsimused, uue perioodi põllumajanduspoliitika ja sektori turuolukord.

Eesti Põllumajanduse Aastanäituse EPA2021 pidulik avamine toimub  13. oktoobril kell 11.30 Eesti Rahva Muuseumi A-osa sissepääsu lähedal. Aastanäituse avavad maaeluminister Urmas Kruuse, Aasta Põllumees 2020 Kaja Piirfeldt, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Sivar Irval ja juhatuse esimees Roomet Sõrmus. Meeleolu eest hoolitsevad Elu Parimates Aastates rahvamuusikud ansamblist MuruKanad.

Teeme kõik endast oleneva, et aastanäitusel osalemine oleks põllumajandussektori inimestele turvaline. EPA2021 toimub kõigi eksponentide ja messikülastajate turvalisuse huvides kontrollitud tingimustes, arvestades Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud tingimusi. See tähendab, et messipäevadel tuleb sissepääsuks esitada COVID-tõend, kinnitamaks isiku täielikku vaktsineeritust, viiruse läbipõdemist või negatiivset testitulemust. Testitulemuse kehtivus PCR meetodil 72h, antigeeni kiirtest 48h. Tõend tuleb esitada koos isikut tõendava dokumendiga. Pakume kohapeal muuseumi B-sissepääsus ka kiirtestimise võimalust neile, kel COVID tõendit ei ole.

Kohtumiseni Eesti Põllumajanduse Aastanäitusel EPA2021!

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.