Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lumemaigulised uudised loodusmajast (2021-11-09 08:47:14)

TARTU LOODUSMAJA SÜNDMUSED NOVEMBRIKUUS


LOODUSÕHTU "AASTA LIND 2021 - KULDNOKK" 11.11.2021

Veel pole hilja tutvuda 2021. aasta linnuga kuldnokaga, et teda värskete teadmistega kevadel uuesti vastu võtta! Loodusõhtul 11. novembril kell 18:00 räägib ornitoloog Margus Ots kuldnoka elust, käitumisest ja sel aastal kogutud uutest põnevatest teadmistest linnu kohta. Kuldnokk on järjekorras kahekümne seitsmes aasta lind ja tähistab ühtlasi Eesti Ornitoloogiaühingu 100. juubeliaastat. Tule loodusõhtule kohale loodusmaja saali või kuula otseülekannet
Facebooki ürituse alt. Loodusõhtut korraldame koostöös Eesti Ornitoloogiaühinguga

TARTU LOODUSMAJA SÜNDMUSED NOVEMBRIKUUS

 

LOODUSFOTONÄITUS "VERETA JAHT 2020" 09.11-15.12.2021

Teisipäevast avaneb meie saalis ja fuajees traditsiooniline Vereta Jaht loodusfotonäitus! Loodusfotovõistlus "Vereta Jaht" on igal aastal ühel kindlal nädalavahetusel toimuv fotojaht, mille eesmärgiks on iseloomustada piltide kaudu piirkonna maastikke ja selle asukaid. Eelmisel aastal püüti sügisesi maastikke, talveks valmistuvaid loomi ja rändlinde pildile Lääne-Eestis, valdavalt Silma looduskaitsealal ja Matsalus. Fotojahist võttis osa kokku 42 fotograafi ja näitusele loodusmajja jõuab umbes 60 tööd. Väljas on ka peaauhinna pälvinud Aare Udrase foto hämarikus istuvast värbkakust.

ORAVARADA RÕÕMUSTAB KÜLASTAJAID KA NOVEMBRIS!

Koolivaheajaks valminud oravarada saab läbida lausa novembri lõpuni. Orava-Oskari rada tutvustab oravate elu ja tegemisi mängulises ja lustlikus võtmes. Lapsed saavad teada, mis teeb oravast orava, milline on orava kodu ja pesa, mida maitsvat leidub oravate toidulaual ja palju muud. Võimalus on ka ise kehastuda oravaks ning kujutleda, milline oleks elu käbikuningana. Rada sobib kooliealistele lastele iseseisvaks läbimiseks, nooremad vajavad lugemisel lapsevanema abi. Rada saab läbida Tartu loodusmaja majapiletiga E-R 10-18.

LÄÄNEMERE VEEBIVIKTORIIN OOTAB ÕPILASI OSALEMA!

UNESCO ühendkoolide võrgustiku Läänemere Projekti veebiviktoriin 2021 on saanud avapaugu ja ootab järgneva kuu jooksul noori osalejaid üheksast riigist, kes omavahel Läänemere ja maailma kohta info otsimises mõõtu võtavad!
Osalema on oodatud kõikide üldharidus- ja huvikoolide õpilased vanuses 10-19a, samuti õpetajad, täiskasvanud loodushuvilised ja harrastusteadlased. See on hea võimalus tabada mitu tarkuse kärbest korraga - õppida Läänemere kohta, saada keskkonnateadlikumaks, parandada enda info otsimise oskusi ja õppida inglise keelt, kuna küsimused on just ingliskeelsed. Tänavu on viktoriini siduvaks teemaks "Kliimamuutused ja ränne". Veebiviktoriini nutikad küsimused on kogutud BSP koordinaatoritelt ja koostööpartneritelt erinevatest UNESCO ühendkoolide Läänemere Projekti võrgustikuga liitunud riikidest.

TARTU LOODUSMAJAS KEHTIVAD COVID PIIRANGUD >>
Alates 26.08 tuleb Tartu loodusmaja külastamisel arvestada järgmiste piirangutega. Kõikidel 18-aastastel ja vanematel maja külastajatel
tuleb tõendada infolauas enda nakkusohutust (nakkusohutust saab tõendada, kas vaktsineerimispassi, negatiivse testi tulemuste või COVIDi läbipõdemise tõendi ettenäitamisel);
või järgida meie täpsemaid juhiseid, millal on maski kandmine meie majas kohustuslik.

Allikas: Tartu Loodusmaja uudiskiri


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.