Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tunnustab keskkonnasõbralike sündmuste korraldajaid (2021-11-10 08:21:10)

Foto: Autovabaduse puiestee 2021 lähtus keskkonnasõbralike sündmuste korraldamise juhendist

 
Tartu linn tunnustab 2021. aasta kõige keskkonnahoidlikumate sündmuste korraldajaid. Konkursi auhinnafond on 3000 eurot ja osalema oodatakse kõiki Tartu ürituste korraldajaid, kes on lähtunud Tartu 2024 ja Tartu linna koostöös valminud keskkonnasõbralike sündmuste korraldamise juhendist.

"Tartu üheks suurimaks väärtuseks on roheline ja jätkusuutlik elukeskkond, mida tunnustati tänavu rahvusvahelisel areenil roheliste sihtkohtade (Green Destinations) hõbetasemega. On rõõmustav, et siinne sündmuskorraldus muutub järjest keskkonnasõbralikumaks, mistõttu soovib Tartu linn selle valdkonna silmapaistvamaid teerajajaid tunnustada," selgitas abilinnapea Raimond Tamm, kes kutsub sündmuste korraldajaid oma kogemusi jagama ja taotlusankeeti täitma.

Keskkonnasõbralike sündmuste korraldamise preemiafond on kokku 3000 eurot, mis võib tugeva konkurentsi korral minna jagamisele mitme sündmuse vahel. Preemia taotlemiseks tuleb sündmuse korraldajatel täita keskkonnasõbralike sündmuste ankeet hiljemalt 25. novembriks.

Selle suve alguses valmis SA Tartu 2024 keskkonnasõbralike sündmuste korraldamise juhend, mis on praktiline abivahend keskkonnahoidlikumate valikute tegemiseks nii kultuuri- ja spordiürituste kui ka konverentside ja turismi korraldajatele. Juhendist lähtuvad kõik Tartu 2024 ametlikku programmi kuuluvad sündmused ning seda on oodatud kasutama ürituste korraldajad üle Eesti.

Rohkem infot keskkonnasõbralike sündmuste korraldamise juhendi kohta: https://www.tartu.ee/et/rohejuhend

 
Allikas: Tartu uudised

 

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.