Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-11-17 08:19:28)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 54 varavastast kuritegu, millest 36 olid vargused. Lähisuhtevägivalla teateid oli 34. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja üks narkojoobe kahtlusega sõidukijuht. Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ning riigis tabati viis ebaseaduslikult viibivat inimest.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril teatati, et Kesklinnas Väike-Karja tänava majutusasutuses ründas seni tuvastamata mees joobes 45-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

15. novembril anti teada, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõi seni tuvastamata inimene 38-aastast meest näkku, tekitades talle valu ja kehavigastuse.

Vargused

15. novembril teatati, et Nõmmelt Tähetorni tänavalt varastati hoone ukse kõrvalt õues seisnud mannekeen, millel jalas saapad ja motopüksid, seljas motojope, peas motokiiver ja käes kindad. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

15. novembril anti teada, et Kristiines Tulika tänaval on ajavahemikul laupäeva pärastlõunast esmaspäeva hommikuni sisse murtud ettevõtte kontorisse ja varastatud kolm sülearvutit, kohvimasin ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 5000 eurot.

Kelmus

15. novembril teatati, et 8. novembril helistas Kesklinnas elavale 42-aastasele naisele tundmatu inimene, kes esitles end Swedbanki töötajana ja väitis, et naise pangakontod on tühjaks tehtud. Nende taastamiseks paluti naisel edastada internetipanga kasutajatunnus ja sisestada mitmel korral Smart-ID PIN-koodid. Selle tulemusena tehti naise kontolt mitmeid ülekandeid, mille tõttu kaotas ta üle 8000 euro.

Piiriturvalisus

15. novembril koostati lahkumisettekirjutus Brasiilia kodanikest naisele, mehele ja alaealisele lapsele, kes olid viibinud Eestis seadusliku aluseta alates 31. augustist 2020.Täiskasvanutele kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.


15. novembril koostati Ukraina kodanikust mehele, kes oli viibinud Eestis seadusliku aluseta 50 päeva. Mehele määrati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

9. novembril varastati Tartus Põhja puiestee korrusmaja trepikojast lukustamata jalgratas Radon ZR Team. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot.

Piiriturvalisus

15. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isikud suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril sai politsei teate, et Sillamäel Kajaka tänava korteris lõi 62-aastane mees noaga 68-aastast meest. Politsei pidas 62-aastase mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

15. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja allee korteris tekitas 25-aastane mees oma 73-aastasele vanaemale füüsilist valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 14. novembril ähvardas mees Narvas Tiimanni tänava korteris 41-aastast naist füüsilise vägivallaga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

14. novembril teatati politseile, et Tallinnast Narva suundunud liinibussis varastati rahakott koos sularahaga. Kahju on kokku 425 eurot.

Piiriturvalisus

15. novembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel 1984. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

15. novembril saadeti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktist tagasi 2 isikut, sest nad ei täitnud Vabariigi Valitsuse korralduses seatud tingimusi.

15. novembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel 1987. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
15. novembril teatati, et Pärnus lõi 39-aastane mees korteris tuttavat 43-aastast naist, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Raplamaa

Kelmus

15. novembril alustati menetlust selles, et käesoleva aasta augusti lõpus tutvus 45-aastane mees suhtlusportaalis esialgsetel andmetel Ukrainast pärit naisega, kes suunas meest investeerima krüptovaluutasse. Mees ostis naise juhendamisel erinevatest veebikeskkondadest krüptoraha. Selle aasta septembris ja oktoobris investeeris mees krüptovaluutadesse esialgsetel andmetel üle 49 000 euro, kuid investeeritud raha ei ole tal võimalik enam kätte saada.


Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.