Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-11-18 08:02:41)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 38 varavastast kuritegu, sh 26 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid laekus politseile 20. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti ja registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kolm inimest. Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu, riigist tabati üks ebaseaduslikult viibiv inimene. Samuti registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja Eestist saadeti välja kolm inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. novembril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuva maja korteris ründas 33-aastane mees oma elukaaslast, 26-aastast naist ja tekitas talle valu. Politsei pidas mehe kinni.

16. novembril anti teada, et Kristiines Sõpruse puiesteel asuva maja korteris lõi 42-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist näkku ja põhjustas talle valu ning kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

16. novembril laekus teade, et Põhja-Tallinnas Stroomi rannas on sisse murtud konteinerisse, varastatud generaator ja konteiner põlema süüdatud. Vargusega tekitatud kahju on ligi 1100 eurot.

Kelmus

16. novembril tuli teade, et 8. novembril helistati erinevatelt numbritelt Haaberstis elavale 23-aastasele mehele, tutvustati end Swedbanki töötajana ja selgitati, et mehe kontolt üritati lekkinud andmete tõttu teha ülekandeid. Seejärel suunati mees teise panka, kus kasutati justkui häälautentimise robotprogrammi. Mehe nimetatud isikuandmete, panga kasutajatunnuste ja Smart-ID kinnituste tulemusena kanti tema kontolt tundmatu inimese kontole 1600 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. novembril teatati, et Viimsi vallas Haabneemes Lehtpuu teel asuva maja korteris ründas 36-aastane naine temale tuttavat 46-aastast meest, põhjustas talle valu ja kehavigastusi. Politsei saabumise ajaks oli naine lahkunud.

16. novembril anti teada, et Kuusalu vallas asuvas talus ründas 35-aastane mees teist 35-aastast meest ja lõi teda noaga kätte, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politsei pidas ründaja kinni.

Asja kahjustamine

16. novembril teatati, et Sakus Laane tänaval on öösel kahjustatud sõiduautot Škoda. Vandaalitsemisega tekitatud kahju on hinnanguliselt 5000 eurot.

Kelmus

16. novembril laekus teade, et 15. novembril helistasid Maardus elavale 58-aastasele naisele vene keelt kõnelevad inimesed, kes tutvustasid end SEB Panga töötajana ja palusid tal muu hulgas sisestada Smart-ID PIN-koode. Hiljem avastas naine, et tema kontolt on kadunud ligi 6800 eurot ja lisaks oli tema nimel võetud Bondora AS-ist 6300 euro suurune laen.

16. novembril teatati, et 9. novembril helistasid tundmatud inimesed 59-aastasele naisele, esitlesid end Swedbanki töötajana ja väitsid, et naise kontolt on tehtud ülekanne, mille tühistamiseks tuleks muuta internetipanga kasutajatunnust. Naisel paluti anda oma kasutajatunnus ja sisestada PIN-koodid, mille tulemusena tehti tema kontolt teise panka võõra inimese kontole ülekanne summas 1500 eurot.

Piiriturvalisus

16. novembril kontrolliti Tallinna lennujaamas Eestist lahkumisel Ukraina kodanikust meest, kes oli viibinud Eestis 17 päeva seadusliku aluseta. Mehele määrati rahatrahv, koostati lahkumisettekirjutus ja kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

16. novembril koostati lahkumisettekirjutus Lätis elavale kodakondsuseta mehele ja kehtestati sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Mees saabus Stockholmi-Tallinna liini laevalt mootorsõidukiga Volvo ja esitas kontrolliks Ukraina juhiloa, mis oli võltsitud.

16. novembril tunnistati kehtetuks Ukraina kodanikust mehele väljastatud Eesti viisa ja lõpetati ennetähtaegselt tema viisavaba viibimine Eestis, sest ta juhtis Tallinnas mootorsõidukit, olles ise alkoholijoobes. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ja määrati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. novembril varastati Tartus Riia tänava kortermaja trepikojast elektriline tõukeratas Segway Ninebot. Kahju on 329 eurot.

Piiriturvalisus

16. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ida prefektuuri ööpäevainfo

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 16. novembril ähvardas 52-aastane mees Rakveres Lai tänaval 20-aastast meest. Politsei pidas 52-aastase mehe kinni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 16. novembril lõi Narvas Kangelaste prospekti korteris 42-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas 42-aastase mehe kinni.

Vargus

16. novembril teatati politseile, et 6. novembril varastati Jõhvi vallas sõidukist tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 756 eurot.

Piiriturvalisus

16. novembril saadeti Narva piiripunktidest tagasi 4 Venemaa Föderatsiooni kodanikku, sest nad ei täitnud Vabariigi Valitsuse korralduses nr 169 "Riigipiiri ületamise ajutine piiramine COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse SARS-CoV-2 uue puhangu ennetamiseks" seatud tingimusi.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.