Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aasta konsulent 2021 on Liia Lust (2021-12-30 17:50:53)

30. detsembril kuulutas Maaelu Edendamise Sihtasutus välja Aasta konsulendi 2021, kelleks sel aastal on maaettevõtluse ja finantsmajanduse konsulent Liia Lust.

Kolleegide sõnul on Liia staažika konsulendina alati väga asjalik nii oma nõuandetöös kui oma kodukandi külaelu arendajana. Kohusetundliku ja tööka partnerina on Liia Lust aastate jooksul aidanud väga paljusid põllumehi ja maaettevõtjaid. Oma tööd tunneb ta hästi, igapäevase nõuandetöö kõrvalt osaleb aktiivselt erinevates töörühmades ja nõuandesüsteemi arendustegevustes.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast. Aasta konsulendi valimisel võetakse arvesse kolleegide hinnangud kandidaatide töö kvaliteedile ja klientidelt saadud tagasiside, lisaks ka lõppeval aastal sõlmitud nõustamislepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk.

Maaelu Edendamise Sihtasutus korraldab põllu- ja maamajanduse alast nõuandetegevust kogu Eestis. MES nõuandeteenistusega on lepinguliselt seotud üle erinevate valdkondade 60 konsulendi.



Allikas: Maaelu Edendamise Sihtasutuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.