Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 2. nädala eelinfo (2022-01-10 08:30:16)

10. jaanuar - 16. jaanuar 2022

Esmaspäev, 10. jaanuar

· Maaeluminister Urmas Kruuse, ministeeriumi asekantslerid ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna esindajad kohtuvad Eesti Euroopa Liidu alalise esinduse asejuhi, suursaadik Marten Kokaga ja Riigikantselei Euroopa Liidu sekretariaadiga, et arutada Eesti peamisi EL poliitika prioriteete 2022. aasta I poolaastal Prantsusmaa eesistumise ajal.

· Maaeluministeeriumi maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik ja maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutluse all nii keskkonnateemad kui ka ELi ühise põllumajanduspoliitika rakendamise seaduse muudatused.

Teisipäev, 11. jaanuar

· Maaeluminister Urmas Kruuse ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Riigikogu rahanduskomisjoni istungil, kus on teemaks põllumajandus- ja kalandussektorile suunatud erimärgistatud diislikütuse aktsiisisoodustuse ostuprotsessi muutmine 2023. aastast.

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb valitsuskabineti nõupidamisel.

Neljapäev, 13. jaanuar

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 14. jaanuar

· Maaeluminister Urmas Kruuse ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) nõukogu koosolekul.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.