Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogu valis sihtasutuse uueks juhiks Meelis Annuse (2022-01-24 08:21:25)

Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) nõukogu valis täna toimunud koosolekul sihtasutuse juhatuse liikmeks Meelis Annuse.

"Konkurss MES-i juhatuse liikme ametikohale õnnestus igati. Suur huvi MES-i juhatuse liikme ametikoha vastu näitab MES-i olulisust valdkonna finantseerimismaastikul. Väärikaid kandidaate oli mitmeid ja lõpliku valiku tegemine polnud lihtne. Mul on väga hea meel, et sihtasutust asub juhtima Meelis Annus, kes ühelt poolt tunneb hästi põllumajanduse ja maaelu valdkonda ning teisalt omab varasemast pikaajalist kogemust krediidiasutuste poolelt," ütles valikut kommenteerides Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogu esimees Andres Oopkaup.

"MES on aastate jooksul tõestanud ennast põllumajandus-,toiduainesektori ja muude maaettevõtlussektorite jaoks olulise finantseerimisasutusena. Täna ettevõtjate ees seisvad väljakutsed, sealhulgas roheüleminekuga kaasnevad, toovad kaasa uusi ja täiendavaid finantseerimisvajadusi. MES-i poolt eeldab see koostöös ettevõtjatega paindlike ja nutikate lahenduste leidmist, mida peab toetama MES-i tugev finantskompetents," lausus maaeluminster Urmas Kruuse. "Seetõttu on tervitatav, et Meelis Annus asub oma põllumajandus-ja pangandussektori kogemustepagasiga MES-i etteotsa."

Meelis Annus juhtis aastatel 2015-2021 põllumeeste ühistut KEVILI, aastatel 2006-2015 töötas Swedbank AS Põhja-Eesti regiooni ärikliendisuhete osakonna juhatajana, täites seejuures põllumajandussektori juhi ülesandeid ning on varem töötanud muu hulgas Aru Grupp AS-is ning Hansa Liising Eesti AS-is. Ta on lõpetanud Eesti-Ameerika Ärikolledži ärijuhtimise erialal.

Maaelu Edendamise Sihtasutus on 1993. aastal asutatud isemajandav eraõiguslik juriidiline isik, mille eesmärk on toetada ja elavdada Eesti maapiirkonna ettevõtlust, luues paremaid võimalusi kapitalile ligipääsuks ning tõsta maaettevõtluse konkurentsivõimet. MES pakub laene ja tagatisi, pilootprojektina pakub MES eraisikutele eluaseme kaaslaenu krediidiasutustega Ida-Virumaal ning Kagu-Eestis Põlva-,Võru- ja Valgamaal. Lisaks opereerib MES maaelu nõuandeteenistust ning panustab aktiivselt maaelu mainekujundusse.





Allikas: Maaelu Edendamise Sihtasutuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.