Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi asekantsler haarab Eesti rohepöörde ohjad (2022-01-25 08:06:37)

Keskkonnaministeeriumi asekantsler Kristi Klaas asub tänasest Riigikantseleis juhtima Eesti rohepöörde elluviimist.

"Rohepööre on Eestile suur võimalus," ütles Kristi Klaas. "Meil on väga head ülikoolid, tulevikuvaatega ettevõtjad ning oma inimeste heaolule pühendunud kohalikud omavalitsused ja kogukonnad, kellega koostöös saame meile kõigile pakkuda puhtama ja edukama Eesti. Rohepöörde elluviimiseks tuleb kokku panna selge ja läbimõeldud plaan, kuhu annavad oma panuse erinevad valdkonnad."

Klaas selgitas, et Riigikantseleis saabki tema ülesandeks just Eesti rohepöörde tervikliku tegevuskava loomine, võtmetegevuste ja rollijaotuste kokkuleppimine ning erinevate valdkondade koostöö koordineerimine.

Kristi Klaas on Keskkonnaministeeriumis töötanud 2002. aastast. Aastail 2014-2018 töötas ta diplomaadina Eesti Vabariigi Alalises Esinduses OECD ja UNESCO juures Pariisis ning Eesti Vabariigi Alalises Esinduses Euroopa Liidu juures Brüsselis. 2018. aasta novembrist on Kristi Klaas olnud Keskkonnaministeeriumi kliima ja strateegilise planeerimise küsimuste eest vastutav asekantsler.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.