Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-01-28 08:50:43)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (üks eluruumist ja kaks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Lähisuhtevägivalla teateid oli 14.Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Registreeriti üks piirilt väljastatud sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

26. jaanuaril helistas Häirekeskusesse 49-aastane alkoholijoobes mees, kes oli turvatöötajate poolt Vanalinna Prismas kinni peetud, ja teatas, et poes on pomm. Demineerijad kontrollisid poe, midagi ohtlikku ei leitud. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kehaline väärkohtlemine

26. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Võru tänaval korteris lõi 32-aastane naine 36-aastast meest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes, konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Politseinikud pidasid naise kinni.

26. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel korteris ründas 36-aastane mees oma abikaasat, 28-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. jaanuaril teatati, et Nõmmel Männiku teel lõi 48-aastane naine oma elukaaslast, 61-aastast meest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

26. jaanuaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel ründas 33-aastane mees 30-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

26. jaanuaril teatati, et Kristiines Tulika tänaval asuvast kontorist on varastatud sülearvuti ja dokumendid. Kahju umbes 5000 eurot.

Kelmus

26. jaanuaril alustati menetlust selles, et kannatanule helistas ennast pangatöötajana esitlenud isik, kes väitis, et kontrollib politseiniku abiga, kas kannatanu nimele on proovitud võtta laenu. Selleks paluti kannatanul alla laadida AnyDeski programm ja kinnitada toiminguid Smart-ID PIN-koodidega. Hiljem avastas kannatanu, et tema kontolt on kadunud 700 eurot, mis õnnestus päris pangatöötaja abil tagastada. Lisaks tehti kannatanu nimel erinevaid kiirlaenutaotlusi, mis said krediidifirmadelt eitava vastuse.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
26. jaanuaril teatati, et Maardus ründas 52-aastane alkoholijoobes mees oma elukaaslast, 47-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. jaanuaril teatati, et Peetri alevikus lõi seni tuvastamata mees 26-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
26. jaanuaril alustati menetlust selles, et Saku vallas asuvast ettevõttest küsiti pakkumist erinevatele tööriistadele, mis viidi sealt ka minema, kuid nende eest pole tasutud.

Juhtumid piiril
26. jaanuaril soovis Tallinna lennujaamas minna lennule Hurghadasse 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik , kellel oli Terviseameti tabamus: positiivne COVID-19 testitulemus, karantiinikohustuse lõpp 3. veebruaril. Naisega vesteldi ning teavitati Terviseametit. Terviseameti korraldusel suunati naine tagasi Eesti Vabariigis asuvasse elukohta eneseisolatsiooni lõpuni.

26. jaanuaril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1975. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni liikmesriikides seadusliku aluseta alates 04.02.2018. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Mehele määrati rahatrahv 175 trahviühikut, summas 700 eurot.

26. jaanuaril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse kahe Tadžikistani Vabariigi kodaniku, 1992. aastal sündinud ja 1993. aastal sündinud mehe suhtes. Nende viisad on PPA otsusega kehtetuks tunnistatud ning mehed viibivad Eestis ebaseaduslikult. Neile koostati ettekirjutused Eestist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolm aastat.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 26. jaanuaril lõi 35-aastane mees Sillamäel Kesk tänava korteris talle tuttavat naist,tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

Politseile teatati, et 26. jaanuaril ähvardas telefoni teel tuttav mees 18-aastast naist tapmisega.

Piiriturvalisus
26. jaanuaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1980. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
26. jaanuaril teatati, et Tori vallas siseneti täpselt tuvastamata ajal ettevõtte lattu, kust varastati esialgsetel andmetel puur, samuti varastati kolmest ettevõttele kuuluvast sõidukist kütust. Täpne kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.