Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Talvel saab tarkust taga nõuda Tartu Ülikooli talveülikoolis (2022-01-28 09:17:42)


Nagu möödunud aastal, toimuvad ka tänavu kõik talveülikooli kursused veebis. Osaleda saab mugavalt ja turvaliselt kodust või töökohast lahkumata.

Talveülikooli programmijuht Esta Pilt selgitas, et koolitused toimuvad kas täielikult veebipõhiste e-kursustena Moodle'i keskkonnas või reaalajas veebiseminaridena BigBlueButtoni või Zoomi vahendusel. "Talveülikooli kursused toimuvad veebruaris. Pakume kursusi eri sihtrühmadele ja loodame, et iga õpihuviline leiab enda jaoks sobiva," lisas Pilt.

Põhilise osa programmist moodustavad veebiseminarid. Teemade valik on lai: "Meedia- ja infopädevused tänapäevases infokorratuses", "Kinnisvara- ja üüriinvesteeringud", "Tööõiguse väljakutsed koroonakriisis", "Investeerimine börsil algajatele - millest tuleks alustada?", "Külalislahkusest Piibli aegadest tänapäevani" jm.

E-kursustest on talveülikooli programmis "Soome keel algajatele" I ja II osa. Neil kursustel saab õppija ise valida õppematerjalide ja ülesannetega tegelemiseks sobiva aja ja koha.

Programmist leiab ka vaheldusrikkaid veebikoolitusi, kus õppija saab osaleda nii reaalajas toimuvatel veebiseminaridel kui ka läbida iseseisvalt õppematerjale. Sellised on näiteks "Kujutlustreening spordis ja muusikas: mida suudad näha, seda suudad teha" ning "Leinanõustamine ja tehnikad".

Tartu Ülikooli talveülikooli traditsioon sai alguse 2011. aastal. Tutvuge talveülikooli kursustega kodulehel.

Allikas: Tartu Ülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.