Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-02-09 08:50:45)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 34. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üks inimene. Tabati viis alkoholijoobessõidukijuhti.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. veebruaril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel korteris tõukas 19-aastane mees 19-aastast naist.

7. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval korteris lõi 57-aastane mees 43-aastast naist.

Kelmused

7. jaanuaril alustati menetlust juhtumis, kus 54-aastase mehega võeti ühendust ja ärgitati teda investeerima. Selleks palus helistanud isik avada vahendusfirmas Binance krüptorahakoti ja registreerida end veebilehel f-investors.com. Avaldajale loodi ettekujutus, et tema investeeritud raha kasvab, kuid tegelikult rahalisi vahendeid välja võtta ei saanud ja nõutakse juurdemakseid erinevatel ettekäänetel. Kelmusega tekitatud kahju on vähemalt 30 000 eurot.

7. jaanuaril alustati menetlus selles, et kannatanule helistas ennast pangatöötajana esitlenud naisterahvas, kes väitis kannatanule, et tema pangakontolt prooviti teha kahtlane tehing. Kannatanu, 53-aastane naine laadis enda arvutisse AnyDesk programmi ning hiljem selgus, et tema kontolt on võetud üle 3000 euro.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
7. veebruaril sai politsei teate Maardust, kus toimus konflikt 56-ja 22-aastase mehe vahel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 7. veebruaril lõi tuttav mees Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval 37-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 7. veebruaril ähvardas 69-aastane mees Kohtla-Järvel Uue tänava kortermaja trepikojas oma naabrimeest noaga. Politsei pidas 69-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

7. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1981. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

7. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1962. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel lõppes vaktsineerimistõendi kehtivusaeg ning puudus alus teda Eestisse lubada. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

7. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1968. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel lõppes vaktsineerimistõendi kehtivusaeg. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuri ööpäevainfo

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
7. veebruaril teatati, et Raplas lõi 40-aastane mees korteris tuttavat 37-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.