Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 7. nädala eelinfo (2022-02-14 08:17:28)

Teisipäev, 15. veebruar

· 15.-17. veebruarini väisab maaeluminister Urmas Kruuse koos saatva äridelegatsiooniga Araabia Ühendemiraate, et tutvustada Eesti toiduainetööstuse ettevõtteid ning aidata aktiivselt kaasa Eesti toidu jõudmisele sealsele turule. Plaanis on kohtumised Araabia Ühendemiraatide kliimamuutuste ja keskkonnaministri Mariam bint Mohammed Saeed Hareb Almheiri ning väliskaubandusministri Thani bin Ahmed Al Zeyoudiga. Visiidi käigus külastatakse ka rahvusvahelist toidumessi Gulfood ja Dubai EXPO.

· Kell 14 osalevad Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, maaelupoliitika ja analüüsi osakonna valdkonnajuht Liisa Kähr ning õigusosakonna nõunik Jaana Lepik Riigikogu rahanduskomisjoni istungil, kus toimub

vedelkütuse erimärgistamise seaduse ja Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika rakendamise seaduse muutmise seaduse eelnõu (495 SE I) teemaline kohtumine huvigruppidega.

Neljapäev, 17. veebruar

· Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron kohtub Brüsselis põllumajanduse ja maaelu arengu peadirektoraadi (DG AGRI) peadirektori ning tervise ja toiduohutuse peadirektoraadi (DG SANTE) asepeadirektoriga. Peamised aruteluteemad on Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava 2023-2027 kavandamine ja kestlikud toidusüsteemid.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.