Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-02-23 08:21:02)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust, teatati ühest sõidukivargusest ja omavolilisest kasutamisest. Lähisuhtevägivalla teateid oli 31. Tabati 9 alkoholi sõidukijuhti.

Piirilt saadeti tagasi kümme inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
21. veebruaril teatati, et 40-aastane mees lõi Kesklinnas Pärnu maanteel oma abikaasat, 42-aastast naist.

Kelmused

21. veebruaril alustati menetlust selles, et Lasnamäel elav mees tutvus internetis naisterahvaga, kes pakkus võimalust investeerida krüptovaluutasse. Mees kandis üle 900 eurot ning nägi väidetavalt investeeringuplatvormil ka "kasumit", kuid ei saa kontolt enam raha välja võtta.

21. veebruaril alustati menetlust selles, et Mustamäel elav mees soovis internetis osta Bitcoine, kuid 400 euro ülekandmisel ei saanud ta lubatud valuutat ega ka oma raha tagasi.

21. veebruaril alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas elava mehe nimel võeti kiirlaene ning rahasummad kanti edasi tundmatutele kontodele. Kogukahju on ligikaudu 10 000 eurot.

21. veebruaril alustati menetlust selles, et Kesklinnas elava naise kontolt on tundmatutele kontodele kantud kokku 17 000 eurot.

Vargused
21. veebruaril alustati menetlust selles, et Kesklinnas Estonia puiesteel asuvas kaubanduskeskuses varastati mobiiltelefon iPhone väärtusega üle 800 euro.

21. veebruaril alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval varastati trammis mobiiltelefon Samsung väärtusega ligikaudu 1000 eurot.

21. veebruaril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel varastati tööriistakohver väärtusega 10 000 eurot.

21. veebruaril alustati menetlust selles, et 36-aastane mees varastas Lasnamäel Punasel tänaval ettevõtte territooriumilt erinevaid tööriistu koguväärtusega ligikaudu 2500 eurot.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine
21. veebruaril alustati menetlust selles, et Kesklinnas Herne tänaval maksti taksosõidu eest võltsimistunnustega 20-eurose rahatähega.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. veebruaril teatati, et 40-aastane mees lõi Maardus asuvas korteris oma abikaasat, 41-aastast naist ja tekitas talle valu.

Kelmus

21. veebruaril alustati menetlust selles, et Klooga alevikus elavale mehele lubati Bitcoine, kuid Smart-ID PIN-koodi sisestades võeti tema kontolt hoopis ligikaudu 1200 eurot.

Arvutikelmus
21. veebruaril alustati menetlust selles, et Viimsi vallas Randvere külas elava mehe pangakontolt on tema teadmata kadunud 400 eurot.

Omastamine
21. veebruaril alustati menetlust selles, et Kose vallas teisele isikule kasutada antud sõiduautot pole tagastatud.

Piiriturvalisus

21. veebruaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kolmeks kuuks 1987. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanikule. Mees oli Schengeni alal viibinud 82 kalendripäeva ilma seadusliku aluseta, sest tema Läti elamusluba tunnistati möödunud aastal kehtetuks.

21. veebruaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 1996. aastal sündinud Nigeeria Liitvabariigi kodanikule. Mehe viisa kehtivus on lõppenud ning tema viisat ei pikendatud, seega viibib ta Eestis ilma seadusliku aluseta.

21. veebruaril saabusid Istanbulist Tallinna lennujaama kaks Türgi Vabariigi kodanikku, 1983. aastal ja 1993. aastal sündinud mees, kes ei suutnud piirivalvurite jaoks oma reisi tõelist eesmärki piisavalt selgitada. Nende viisad tunnistati kehtetuks ning mehed toimetati kuni tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei väljakutse Tartus Narva maantee korterisse, kus joobes mees oli löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei teate, et Narva-Jõesuus Sinimäe alevikus asuvas korteris löödi 30-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

21. veebruaril sai politsei teate, et Narvas Tallinna tänaval asuvas korteris lõi tüli käigus 46-aastane mees 24-aastast naist ja tekitas talle sellega füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

21. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1981. aastal sündinudValgevene Vabariigi kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

21. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 2000. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

21. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1971. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle vaktsineerimistõendi kehtivusaeg oli lõppenud. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

21. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Ameerika Ühendriikide kodanikku: 1999. aastal sündinud meest ja naist, kelle vaktsineerimistõendi kehtivusaeg oli lõppenud. Neile koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

21. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku: 1963. aastal sündinud meest ja 1940. aastal sündinud naist, kes ei olnud vaktsineeritud. Neile koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

21. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1959. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
21. veebruaril sai politsei teate, et Haapsalus lõi 56-aastane mees tänaval 43-aastast meest. Politsei pidas 56-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
22. veebruaril teatati, et 17. veebruari öösel siseneti Pärnus elumaja kuuri, kust varastati praeguse informatsiooni järgi mootorsaag, jalgratas, trimmer ja lehepuhur. Kahju on esialgsetel andmetel ligi 1400 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.