Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2022-03-15 08:22:10)


Nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 106 avaldust ja teadet kuritegudest. Lähisuhtevägivalla teateid oli 120. Varavastastest kuritegudest teatati 37, sh röövimistest ühel ja vargustest 29 korral. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milledes sai vigastada 14 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 65, narkojoobes kaheksa. Piirilt saadeti tagasi 11 inimest. Eestist saadeti välja kolm inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri nädalavahetuse info

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. märtsil teatas naaber, et Lasnamäe Pae tänava ühest korterist kostub konflikt. Politsei tegi kohapeal kindlaks, et 24-aastane mees oli löönud oma elukaaslast, 28-aastast naist. Politseinikud toimetasid mehe jaoskonda.

11. märtsil sai politsei teate Lasnamäe K. Kärberi tänava kortermajja, kus 57-aastane naine ründas terava esemega oma elukaaslast, 51-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

12. märtsil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval lõid väidetavalt kolm meest 54-aastast naist. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

12. märtsil teatati, et kesklinnas Asula tänaval lõi 26-aastane mees 30-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

12. sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänava kortermaja korteris on konflikt 33-aastase naise ja 39-aastase mehe vahel. Mõlemad said kergemalt viga.

12. märtsil sai politsei teate kesklinna Aia tänaval asuvasse poodi, kus müüja ei müünud alkoholijoobes meestele alkoholi. Seni tuvastamata mehed vihastasid ja ründasid 51-aastast turvameest.

12. märtsil teatati, et Lasnamäel Meeliku tänava kortermaja korteris lõi 63-aastane mees 60-aastast naist.

12. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänava kauplusesse sisenesid kaks alkoholijoobes meest, kellele kaupluse müüja ei nõustunud müüma alkoholi. Mehed vihastasid ja ründasid poes müüjat, 20-aastast meest.

12. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänava kortermaja korteris toimus konflikt 53-aastase naise ja 72-aastase mehe vahel.

13. märtsil sai politsei teate Põhja-Tallinna Uus-Maleva tänava kortermajja, kus alkoholijoobes 35-aastane mees lõi 36-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

13. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe tee kortermajas lõi 28-aastane mees 35-aastast meest.

Vargused

11. märtsil teatati, et kesklinnas Pärnu maantee kohvikus varastati kliendi jope taskust rahakott. Kahju on 3000 eurot.

12. märtsil teatati, et Nõmmel Pääsküla tänava kortermaja keldrist on varastatud jalgratas. Kahju on 4700 eurot.

Kelmused

11. märtsil alustati menetlust selles, et 60-aastaselt mehelt on välja petetud ligikaudu 7000 eurot. Mehele helistati võõralt numbrilt ja öeldi, et tema nimele taheti võtta laenu firmast Bondora. Avaldaja keeldus oma pangakontole sisenemast ja võttis ühendust pangaga oma konto sulgemiseks. Hiljem helistati talle uuesti võõralt numbrilt ja pakuti nii öelda konto puhastust oma telefoni kaudu, milleks oli vaja Smart-ID. Talle saadeti kolm koodi ja ta sisestas need oma telefonis, lisaks kinnitas avaldaja tehingud oma PIN koodidega. Hiljem avaldaja avastas, et tema kontolt on tehtud ülekanne tundmatule inimesele.

11. märtsil tegi avalduse 34-aastane mees, kellelt peteti välja üle 12 000 euro. Avaldajale tehti 11. märtsil kokku kuus kõnet võõrastelt numbritelt, mille käigus ta ka avaldas oma panga koodid. Hiljem avastas, et tema kontolt on kadunud suur summa raha.

Piiriturvalisus

11. märtsil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kolmeks kuuks 1999. aastal sündinud Maroko Kuningriigi kodanikule. Mees viibis Schengeni alal ebaseaduslikult.

12. märtsil saabus Istanbulist Tallinna lennujaama 1988. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanik, kelle reisi eesmärk ei vastanud piirivalvurite hinnangul tegelikkusele. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta lendas 13. märtsil tagasi Istanbuli.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

13. märtsil puhkes Tartus Tamme puiesteel naabrite vahel tüli, mille käigus ähvardas üks naaber teist vägivallaga. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kehaline väärkohtlemine

11. märtsi õhtul puhkes Tartus Nõlvaku tänaval elukaaslaste vahel konflikt, mille käigus mees korduvalt oma naist lõi. Rüselusse sekkus kõrvaline mööduja, keda vägivaldne mees niisamuti lõi. Politsei pidas lööja kinni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

11. märtsi õhtul avastasSaatse kordoni radarvaatleja Pihkva järvel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Juhtumist teavitati Venemaa Föderatsiooni piirivalvet, kes jalgsi mööda jääd piiri ületanud isiku kinni pidas.

12. märtsil tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus kehtiv viisa. Naisele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

14. märtsil tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida prefektuuri nädalavahetuse info

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 12. märtsil lõi 35-aastane mees Tapal korteris oma elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 13. märtsil lõi 35-aastane mees Sillamäel Gagarini tänava korteris oma elukaaslast.

Politseile teatati, et 13. märtsil tekitas 39-aastane mees Narvas Kangelaste prospekti korteris oma abikaasale füüsilist valu.

Politseile teatati, et 13. märtsil tekitas 33-aastane mees Narvas Rahu tänava korteris oma elukaaslasele füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 12. märtsil lõid kaks meest Kohtla-Järvel Ereda tänaval 55-aastast meest.

Politsei sai teate, et 12. märtsil lõi seni tuvastamata noormees Narvas Rakvere tänaval 15-aastast noorukit. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 13. märtsil ähvardas 47-aastane mees Kiviõlis korteris oma abikaasat noaga.

Vargused

12. märtsil sai politsei teate, et Narva-Jõesuus varastati Aia tänaval pargitud autost käekott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 650 eurot.

Politseile teatati, et 12. märtsil varastati Narvas Hariduse tänaval pargitud autost isiklikke esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 450 eurot.

Politseile teatati, et 12. märtsil varastati Narvas Puškini tänaval pargitud autost isiklikke esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 773 eurot.

Piiriturvalisus

11. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1970. aastal sündinud Venemaa Föderatsioon kodanikku, kellele on kohaldatud sissesõidukeeld Eestisse kuni 14.05.2025. Isik suunati tagasi Venemaale.

13. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1992. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudus viisa või elamisluba. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

13. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1991. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

13. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Ähvardamine
11. märtsil teatati, et Türi vallas ähvardas maja hoovis 31-aastane mees 21-aastast meest.

Vargus
11. märtsil alustati menetlust selles, et 10. märtsil varastati Paides bensiinijaamast diiselkütust ligi 896 euro väärtuses. Politseile on teada auto numbrimärk, millega vargus sooritati, hetkel tegeletakse vargusega seotud inimeste kindlaks tegemisega.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
13. märtsil teatati, et Pärnus lõi ja sikutas 29-aastane mees korteris juustest enda abikaasat, 35-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Raplamaa


Arvutikelmus
10. märtsil alustati menetlust selles, et eelmise veebruari keskel on 64-aastase naise teadmata ja loata sõlmitud tema nimel laenuleping ning võetud kiirlaenu, esialgse info kohaselt summas 6400 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.


Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
13. märtsil sai politsei teate, et 75-aastane mees ähvardas ja lõi Kuressaares elumajas enda abikaasat, 73-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava
piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.