Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Viimase ööpäevaga pole masuudireostuse piirkond suurenenud (2022-05-26 08:24:46)

Kontrollkäikudel Hiiumaa rannikulähedastele laidudele ning Matsallu keskkonnainspektorid uut massilist reostust või masuudiga määrdunud linde ei avastanud.

"Keskkonnaamet käis nii esmaspäeval kui teisipäeval kontrollimas Hiiumaa rannikulähedasi väikelaide, et kaardistada reostuse ulatus," ütles Keskkonnaameti peadirektor Rainer Vakra. "Masuudireostust leidus laidudel Hiiumaa idaranniku lähedal, reostuse lõunapiir jookseb Kaevatsi ja Heinlaiu juures. Lõunapoolsetele laidudel reostust ei ole ning siiani ei ole masuudiga määrdunud linde või loomi leitud ei saartelt ega laidudelt, kus linnud praegu massiliselt pesitsevad."

Koristustööd jätkuvad ning vabatahtlikke oodatakse appi nii Vormsile kui Hiiumaale. Koostöös Päästeameti ja Keskkonnaametiga korraldavad reostuse koristamist kohalikud omavalitsused. Reedel liituvad koristustöödega talgukorras ka Keskkonnaameti inimesed.

Reostuse allikat ei ole seni kindlaks tehtud.





Allikas: Keskkonnaameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.