Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-06-01 08:12:45)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 125 avaldust ja teadet kuritegudest. Lähisuhtevägivalla teateid oli 34 Varavastastest kuritegudest teatati 76, sh vargustest 42 korral. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milledes sai vigastada kuus inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati üheksa. Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. mail alustati menetlust selles, et 39-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris 33-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

30. mail teatati, et 46-aastane mees ründas Pirital Lepiku teel endale tuttavat 19-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

30. mail teatati, et 42-aastane mees lõi oma elukaaslast, 34-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

30. mail teatati, et 25-aastane mees lõi Kesklinnas Sadama tänaval oma endist abikaasat, 20-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

30. mail teatati, et 69-aastane mees ründas Lasnamäel Läänemere teel noaga 74-aastast meest ja tekitas talle jalavigastuse. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid ründaja kinni. Mõlemad mehed olid tarvitanud alkoholi.

Vargused
30. mail alustati menetlust selles, et Kesklinnas L. Koidula tänaval varastati kaks tõukeratast koguväärtusega üle 3000 euro.

30. mail teatati, et Mustmäel Mäealuse tänaval varastati ehitusobjektilt tööriistu väärtusega 1000 eurot.

Arvutikelmused

30. mail alustati menetlust selles, et kaotatud pangakaardiga tehti erinevaid tehinguid kogusummas ligikaudu 250 eurot.

30. mail alustati menetlust selles, et internetis väidetava raha teenimise võimaluse leidnud mehel paluti sisestada oma pangaarvele sisselogimise andmed, pärast mida avastas ta, et tema nimel on hoopis ostetud järelmaksuga kõrvaklapid väärtusega 150 eurot.

30. mail alustati menetlust selles, et väidetavalt SEB pangast sõnumi saanud naine logis telefoniga oma pangakontole sisse, pärast mida kanti tema arvelt 1000 eurot edasi võõrale pangaarvele.

30. mail alustati menetlust selles, et oksjonikeskkonnas hokivarustust müünud inimesega võeti ühendust WhatsAppi kaudu ja paluti saadetise vormistamiseks klikkida saadetud lingil. Hiljem avastas müüja, et tema kontolt on tundmatule pangaarvele kantud üle 500 euro.

Kelmused

30. mail alustati menetlust selles, et Eesti Vabariigi kodanik lubas aidata välismaalasel taotleda Eestis töötamiseks luba, mille eest küsis ettemaksuks üle 900 euro. Tänaseni ei ole taotletud luba ega tagastatud raha. Eestis töötamise võimaluste kohta on võimalik leida infot PPA kodulehelt.

30. mail alustati menetlust selles, et 78-aastane naine suhtles Facebookis pool aastat inimesega, kes pettis temalt kokku välja ligikaudu 50 000 eurot.

30. mail alustati menetlust selles, et 42-aastasele mehele helistati väidetavalt nii Swedbankist ja Google'ist ja paluti oma kontode kaitseks sisestada erinevaid andmeid. Hiljem avastas mees, et tema nimel on võetud laenusid ja kantud kokku 9500 eurot edasi tundmatule kontole.

Tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamine

30. mail alustati menetlust selles, et tanklas renditi järelhaagis võõrast dokumenti kasutades.

Harjumaa

Arvutikelmus

30. mail alustati menetlust selles, et Maardus elav mees edastas Telegrami suhtlusrakenduses nähtud tööpakkumisele vastuseks oma pangaarve ja Smart-ID andmed ning avastas hiljem, et tema nimele on võetud erinevaid laenusid ja järelmakse kogusummas 3200 eurot.

Vargus

30. mail alustati menetlust selles, et Maardus kombinaadi tänaval varastati alajaama juurest metallist trepid koguväärtusega 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

30. mail avastati, et öö jooksul on sisse murtud Tartus Aleksandri tänava kauplusesse, kust varastati mobiiltelefone. Kahju ja täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et Tartus Magasini tänava hoovis seisnud lukustamata sõidukist varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

17. mail varastati Tartus Narva maantee eramu juurest lukustatud Xiaomi elektritõukeratas. Kahju 529 eurot.

23. mail varastati Tartus Soola tänava hoonest Samsungi mobiiltelefon ning sularaha. Kahju on 570 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

30. mail sai politsei väljakutse Valgas Soo tänava korterisse, kus olid omavahel tülli läinud elukaaslased. Kähmluses sai viga 23-aastane naine. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustavana kinni. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

30. mail tõkestati Koidula piiripunktis ühel isikul Eestisse sisenemine, kuna tal puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

30. mail teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees omavahelise konflikti käigus 30-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

30. mail teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel lõi 38-aastane naine omavahelise konflikti käigus 38-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Vargus
30. mail teatati politseile, et 28. mail on Kiviõlis Vabaduse puiesteel varastatud sidekaablit. Esialgne kahju on 4000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

30. mail teatati, et Narvas Raekoja platsil asuvasse konteinerisse on täpselt tuvastamata ajal luku lõhkumise teel sisse murtud ja varastatud erinevaid tööriistu. Esialgsetel andmetel on vargusega tekitatud kahju 10 310 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

30. mail tõkestati Narva-1 piiripunktis riiki sisenemine kolmele Venemaa Föderatsiooni kodanikule, sest neil puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

30. mail kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid reisi eesmärki ning tingimusi õigustavad dokumendid. Isikutele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
30. mail alustas politsei menetlust selles, et Pärnus Riia maanteel varastati 27. mail poest jakk. Kahju on esialgsetel andmetel 251 eurot.

Raplamaa

Looma julm kohtlemine

30. mail teatati, et samal päeval lõi Kohila vallas tundmatu inimene koera. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

30. mail teatati, et Märjamaa vallas siseneti täpselt tuvastamata ajal laohoonesse, kust varastati praeguse info järgi erinevaid pakendite ja paberite tootmiseks mõeldud masinate osi. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 20000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.