Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-06-29 08:14:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 73 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 34. Registreeriti kaheksa inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 26.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu, saadeti välja seitse isikut, tabati kolm riigis ebaseaduslikult viibinud isikut ning avastati kaks piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil teatati, et Kristiine Sõpruse puiestee korteris lõi 42-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist.

Vargused

27. juunil teatati, et Põhja-Tallinna Vesilennuki tänaval asuvast soojakust varastati tööriistad. Kahju on 15 000 eurot.

27. juunil teatati, et Kesklinna Raekoja platsil asuvast hoonest varastati tehnikat. Kahju on 3000 eurot.

27. juunil teatati, et Kesklinna Tartu maantee majast varastati jalgratas. Kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Vargus

27. juunil teatati, et Rae valla Peetri alevikus varastati vasktraati. Kahju on kokku 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et 15. juunil varastati Tartus F. R: Kreutzwaldi tänava rattahoidlast lukustamata Scott jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

27. juuni õhtul lõi joobes 43-aastane mees Tartus Mõisavärava tänaval tuttavat 28-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni ning viis kainema.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. juuni öösel löödi Sillamäel Ranna tänaval majas 45-aastast meest, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

26. juuni õhtul tekkis Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval korteris konflikt ja kaklus isa ja poja vahel, mille käigus said mõlemad viga.

Vargus

27. juunil avastati, et Kiviõlis Pika ja Raudtee tänava ristmikult on varastatud umbes 200 meetrit kaablit. Kahju on umbes 2000 eurot.

Kelmused

Politsei sai teate, et aprilli lõpus helistas ühele Kohtla-Järve elanikule mees, kes pakkus investeerimisvõimalust läbi platvormi Abanc. Naine kandis selleks võõrastele kontodele üle 3750 euro, misjärel kontakt helistajaga katkes ja oma raha pole ta tagasi saanud. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Politsei sai teate, et maikuus helistasid korduvalt ühele Kohtla-Järve elanikule kelmid, kes rääkisid krüptorahast ning palusid proual kõige lõpuks telefoni laadida AnyDesk, QuickSupport ja Binance rakendused. Väideti, et nende rakenduste abil saab aidata naist investeerimisel. Pärast seda toimusid umbes kuu vältel naise pangakontol tehingud, kus raha liikus edasi Binance rakendusse. Tehingud lõppesid, kui naise kontolt sai raha otsa. Seejärel kandis naine oma valuuta kontolt üle veel 2455 inglise naela ning pärast seda võttis naine kelmi survestamisel veel 2000 eurot kiirlaenu, mis laaditi jällegi Binance rakendusse. Kahju on üle 50 000 euro. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Lääne-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

27. juuni öösel ründas 30-aastane joobes juhtimiselt tabatud mees Lääne-Virumaal Pargi tänaval maja juures ametikohustusi täitnud politseinikke. Politseinikud pidasid mehe kinni, arstiabi keegi ei vajanud. Juhtunut uuritakse kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politsei sai teate, et aprillis tegi üks Kadrina valla elanik ettemaksu sõiduauto soetamiseks, mis lubati tuua Eestisse Saksamaalt. Sõidukit pole mees aga seniajani saanud, ka raha pole ta tagasi saanud ning kontakti müüjaga enam samuti ei saa. Kahju on 1000 eurot. Juhtunut uurib politsei kriminaalmenetluses.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil alustati menetlust selles, et 23. juunil löödi teise mehe poolt Lääneranna vallas avalikus kohas 40-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

27. juunil teatati, et Pärnus varastati sama päeva õhtupoolikul kaubikus tuttava mehe poolt 36-aastasele mehele kuuluv kuldkett. Esialgsetel andmetel on kahju 4131 eurot.

27. juunil alustati menetlust selles, et 11. juunil jättis seltskond mehi Pärnus tasumata restoraniarve. Kahju on ligi 236 eurot.

27. juunil alustati menetlust selles, et 10. juunil varastati Pärnus avalikus kohas olevast müügitelgist kartulispiraalide valmistamise lõikur. Esialgsetel andmetel on kahju 1000 eurot.

Kelmus

27. juunil alustati menetlust selles, et 20. juunil leidis 20-aastane naine sotsiaalmeedia kanalist müügil oleva Playstationi mängukonsooli, soovis seda osta ning kandis ligi 514 eurot müüa poolt saadetud pangakontole. Siiamaani ei ole naine saanud mängukonsooli, samuti ei ole talle tagastatud üle kantud raha.

Saaremaa

Vargus

27. juunil alustati menetlust selles, et 24. juunil on Kiratsi külas varastatud avalikust kohast Makita akuraadio. Esialgsetel andmetel on kahju 240 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.