Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-07-06 08:44:53)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (1 eluruumidest; 1 sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 34. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 28 alkoholi- ja 2 narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 8 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vabaduse võtmine seadusliku aluseta
4. juulil teatati, et narkojoobele viitavate tunnustega mees ajab Mustamäel A. H. Tammsaare teel taga poissi, kes jooksis lähedalasuvasse spordiklubisse. Politseinikud pidasid 36-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Kehalised väärkohtlemised

4. juulil teatati, et 38-aastane mees lõi Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris 58-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. juulil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval löödi 55-aastast meest ja tekitati talle valu. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

4. juulil teatati, et Nõmmel Hommiku tänaval toimus konflikt joobes eksabikaasade, 44-aastase naise ja 48-aastase mehe vahel. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Vargused

4. juulil alustati menetlust selles, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel varastati tanklas sinna unustatud mobiiltelefon iPhone 13 Pro.

4. juulil alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval varastati kaupluses sinna unustatud Ameerika jalgpalli kiiver väärtusega 400 eurot.

4. juulil teatati, et Lasnamäel Vahuri tänaval varastati lukustatud puna-must jalgratas Scott. Kogukahju on 720 eurot.

Kelmused

4. juulil alustati menetlust selles, et väidetavalt mobiilioperaatori töötaja ja pangatöötaja kõnele vastanud kannatanu sisestas arvutis oma internetipanka sisselogimiseks vajalikud andmed ja avastas hiljem, et tema kontolt on tundmatule kontole kantud ligikaudu 5000 eurot.

4. juulil alustati menetlust selles, et kannatanule helistati väidetavalt pangast ja räägiti tema nimel võetud laenust. Olukorra lahendamiseks pidi ta sisestama oma Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tänu koodide sisestamisele oli tema nimel võetud laen ja kantud ligikaudu 4000 eurot edasi tundmatule kontole.

4. juulil alustati menetlust selles, et ettevõtte pangakaardi andmeid kasutades on tehtud tehinguid kogusummas 645 eurot.

Arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimine
4. juulil alustati menetlust selles, et kannatanu eKooli kontole siseneti ebaseaduslikult ja muudeti seal andmeid.

Harjumaa

Vargused

4. juulil alustati menetlust selles, et Saku vallas Saku alevikus varastati sini-valge-must jalgratas Merida väärtusega 900 eurot.

4. juulil alustati menetlust selles, et Saku vallas Saku alevikus varastati must-oranž-sinine jalgratas Botecchia väärtusega üle 200 euro.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politsei sai teate, et 3. juulil unustas üks inimene Narvast Tartusse sõitnud liinibussi sülearvuti Acer ning kui seda otsima hakkas, oli arvuti juba varastatud. Kahju on umbes 1000 eurot.

Valgamaa

Vargus

Politsei sai teate, et 3. juuli õhtul varastati Valgas Pedeli jõe rannast punast värvi mobiiltelefon iPhone. Kahju on 499 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 3. juuli õhtul tõukas 29-aastane mees oma ema nii, et naine kukkus ja sai viga.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. juulil teatati politseile, et Narvas Tuleviku tänaval asuvas meelelahutusasutuses löödi 43-aastast meest. Politseinikud pidasid 36-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

4. juulil teatati politseile, et Kiviõlis Võidu tänaval löödi ühise alkoholi tarvitamise käigus terava esemega 41-aastast meest. Politseinikud pidasid 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

4. juulil teatati politseile, et Narvas Vabaduse tänaval lõi 61-aastane mees oma 66-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 3.- 4. juulini varastati Narvast Vabaduse tänaval asuvast majast akna lõhkumise teel Husqvarna muruniiduk, tööriided ja soojustusvilla. Kahju on kokku 1250 eurot.

Politseile teatati, et ajavahemikul 3.- 4. juulini varastati Alutaguse vallas Pargitaguse tänavale pargitud Audilt ja VW Golfilt katalüsaatorid ja veljed. Kahju on kokku 430 eurot.

Piiriturvalisus

4. juulil koostati Narva-I piiripunktis üheksa riiki sisenemiskeeldu. Neist kaks Ukraina kodanikele ja kuus Venemaa Föderatsiooni kodanikele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.