Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-07-07 08:19:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (2 eluruumidest; 2 sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 29. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 6 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. juulil alustati menetlust selles, et Nõmmel Halu tänaval rünnati 28-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

5. juulil teatati, et 34-aastane mees lõi Lasnamäel Paekaare tänaval 33-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid lööja kinni.

5. juulil teatati, et väidetavalt tundmatud mehed lõid Põhja-Tallinnas Toompuiesteel 49-aastast meest ja tekitasid talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Vargused

5. juulil alustati menetlust selles, et Kesklinnas Viru tänaval varastati käekott isiklike esemetega. Kogukahju on 1250 eurot.

5. juulil alustati menetlust selles, et Haabersti linnaosas Harku rannas varastati pingilt telefon iPhone väärtusega ligikaudu 1000 eurot.

5. juulil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval varastati jalgrataste hoiukohast lukustatud rattad Merida ja Scott koguväärtusega 1000 eurot.

Looma julm kohtlemine
5. juulil teatati, et 38-aastane mees vigastas Kesklinnas Viru väljakul lindu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused

5. juulil alustati menetlust selles, et kannatanule helistati väidetavalt pangast ja räägiti tema nimel võetud laenust. Olukorra lahendamiseks pidi ta sisestama oma Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tänu koodide sisestamisele oli tema nimel võetud laen ja kantud ligikaudu 4000 eurot edasi tundmatule kontole.

5. juulil alustati menetlust selles, et internetist "investeerimisvõimaluse" leidnud kannatanu kandis tundmatule platvormile kokku üle 26 000 euro, mida ei saa enam välja võtta.

5. juulil alustati menetlust selles, et väidetavalt mobiilioperaatori töötaja ja pangatöötaja kõnele vastanud kannatanu sisestas arvutis oma internetipanka sisselogimiseks vajalikud andmed ja avastas hiljem, et tema nimele on võetud laenud ja kantud tundmatule kontole kokku ligikaudu 18 000 eurot.

5. juulil alustati menetlust selles, et kannatanu andis oma pangakonto kasutamiseks teisele isikule ja avastas, et tema nimele on võetud laenu 5700 eurot.

5. juulil alustati menetlust selles, et kannatanule helistati väidetavalt pangast ja räägiti tema nimel võetud laenust. Olukorra lahendamiseks pidi ta sisestama oma Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tänu koodide sisestamisele oli tema nimel võetud laen 4000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. juulil ründas 25-aastane mees Rae vallas Soodevahe külas asuvas kinnipidamiskeskuses 44-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

5. juulil alustati menetlust selles, et 60-aastane mees lõi Lääne-Harju vallas Padise külas oma abikaasat, 55-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

5. juulil teatati, et 33-aastane mees ründas Harku vallas Türisalu külas oma elukaaslast, 38-aastast naist ja tekitas talle valu. Juhtunu juures viibis alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Eesti Vabariigi ametliku sümboli teotamine
5. juulil alustati menetlust selles, et ööl vastu jaanilaupäeva rebiti Harku vallas Vääne-Jõesuu külas majalt Eesti lipp.

Piiriturvalisus

5. juulil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kaheks aastaks 2001. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Naine oli viibinud Schengeni alal 57 kalendripäeva seadusliku aluseta.

5. juulil leiti Tallinna lennujaamas 1998. aastal sündinud Prantsuse Vabariigi kodaniku käsipagasist käsigranaadi taoline ese. Päästeameti pommigrupp tuvastas, et tegemist on käsigranaadi mulaažiga, mis on ohutu. Omaniku sõnul ostis ta eseme suveniiriks. Politsei võttis eseme vallasasjana hoiule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused
5. juuli hommikul teatati politseile, et Tartus Annemõisa tänava ehitusobjektil on sisse murtud soojakusse, lõhutud selle aknad ja kahjustatud lukke. Kas midagi ka varastati ja kogu tekitatud kahju on selgitamisel.

Politseile teatati 4. juulil, et Tartus Puiestee tänaval pidas turvatöötaja kinni mehe, kes püüdis ettevõtte territooriumilt varastada vaske. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 3.- 7. juulini varastati Tapa vallas Saiakopli külas asuvast majast sularaha summas 347 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel lõi 45-aastane mees 46-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

5. juulil teatati politseile, et Kiviõlis Vabaduse puiesteel lõi 26-aastane mees 30-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile teatati, et 1. juulil varastati Narva-Jõesuu rannas asuvast kotist mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju summa on 250 eurot.

Piiriturvalisus

5. juulil koostati Narva-I piiripunktis neli riiki sisenemiskeeldu. Neist kaks Ukraina kodanikele ja kaks Venemaa Föderatsiooni kodanikele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

5. juulil teatati politseile, et juuli algul on Pärnus korterist varastatud umbes 20 000 eurot sularaha. Esialgsetel andmetel võttis raha kannatanu pereliige. Seega ei ole tegemist tavapärase vargusega ja politseile teadaolevalt Pärnumaal uut varaste jõuku tegutsemas ei ole. Kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus

5. juulil alustati menetlust selles, et Märjamaa vallas varastati täpselt tuvastamata ajal talu hoovist küttepuid. Täpne kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.