Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-07-22 08:25:01)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 46 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 19 varavastast kuritegu, sealhulgas kaheksa vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 16 alkoholijoobes sõidukijuhti ja kaks narkojoobe kahtlusega juhti.

Piirilt väljastati 18 sisenemiskeeldu ning registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. juulil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval ründas 72-aastane mees oma abikaasat, 58-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

20. juulil teatati, et Pirital Rummu teel ründas seni tuvastamata mees 28-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. juulil teatati, et Lasnamäel rünnati 31-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Omastamine

Politsei alustas 20. juulil kriminaalmenetlust uurimaks juhtumit, kus eelmisel aastal võeti ühe tartlase pangakontolt tema teadmata 4200 eurot välja.

Vargus

Politsei sai teate, et Tartus Pepleri tänaval rattahoidlast on poole kuu vältel varastatud jalgratas Corratec. Kahju on 400 eurot.

Piiriturvalisus

20. juuli hommikul tuvastasid piirivalvurid Setomaal Sesniki külas piiriribal liikumas ühe mehe. Piirivalvurid selgitasid, et tegu oli Eesti kodanikust seenelisega. Mehele määrati piiririkkumise eest 200-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. juuli õhtul tekkis Narvas Võidu tänaval korteris tüli, mille käigus mees tõukas ja lõi oma endist elukaaslast, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

20. juuli õhtul löödi Sillamäel Rohelisel tänaval maja juures 14-aastast noormeest, kes sai viga. Politsei tuvastab lööjaid kriminaalmenetluses.

20. juuli õhtul tekkis Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval mänguväljakul konflikt, mille käigus lõid seni tuvastamata noorukid poissi, kes sai viga. Arstiabi ta ei vajanud. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Vargus

20. juulil avastati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval on sisse murtud korterisse ning varastatud laminaatplaate ja lööktrell Makita. Kahju on selgitamisel.

Piiriturvalisus

20. juulil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise 13 Ukraina ja ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged ja puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isikud saadeti tagasi Venemaale.

20. juuli õhtul avastasid piirivalvurid Narvas Joala teel piiriäärsel alal kooskõlastamata droonilennu. Drooni lennutanud 1997. aastal sündinud Saksamaa kodanikule määrati 100-eurone rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.