Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-07-28 08:52:41)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustus, 56 varavastast kuritegu, sh üks röövimine, 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 43.

Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 14. Piiril väljastati 16 sisenemiskeeldu, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi tuvastati üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

26. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kotzebue tänaval korteris ründas 38-aastane mees oma elukaaslast, 43-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Kiirabi andis naisele esmaabi, politseinikud pidasid mehe kinni.

26. juulil teatati, et Mustamäel J. Sütiste tee korteris lõi 42-aastane mees oma abikaasat, 39-aastast naist.

26. juulil teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval korteris ründas alkoholijoobes 40-aastane mees oma abikaasat, 33-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. juulil teatati, et Kesklinnas J. Vilmsi tänaval korteris ründas 35-aastane mees talle tuttavat 59-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juulil teatati, et Maardus asuvas korteris tekkis konflikt alkoholijoobes elukaaslaste vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 26. juuli õhtul löödi Valgas Jakobi tänaval korteris labidaga meest, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

26. juulil tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktis Eestisse sisenemise kolmel Ukraina kodanikul, kel puudusid vajaminevad dokumendid või kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged. Isikud suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juuli õhtupoolikul lõi mees Kohtla-Järvel Olevi tänaval enda abikaasat, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Omastamine

Politsei sai teate, et Sillamäel Ranna tänaval omastas üürnik rendikorterist omanikule kuuluvat vara. Kahju on 600 eurot.

Kelmus

Politsei sai teate, et juulis oli üks Sillamäe elanik suhtluses reisibürooga ning kui tegi selle arvele ülekande reisi eest tasumiseks, siis ilmnes, et arvel olevad rekvisiidid ei kuulunud ettevõttele ja raha läks võõrale kontole. Kahju on 856 eurot.

Piiriturvalisus

26. juulil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise seitsmel Ukraina, viiel Venemaa ja ühel Moldova kodanikul, kel puudusid vajaminevad dokumendid või kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged. Isikud suunati tagasi Venemaale.

26. juuli õhtul pidasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa kodaniku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 13 kalendripäeva seadusliku aluseta. Mehele määrati rahatrahv, talle kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld ning seejärel suunati ta Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

26. juulil alustati menetlust selles, et ajavahemikul 25. juuli õhtu kuni 26. juuli hommik on Põhja-Pärnumaa vallas varastatud kinnistult Husqvarna murutraktor Raider H216T AWD ja Husqvarna murutraktori järelkäru. Tekitatud varalise kahju suurus on ligikaudu 6500 eurot.

26. juulil alustati menetlust selles, et ajavahemikul 25. juuli pärastlõuna kuni 26. juuli pärastlõuna on Pärnus Side tn ja Ranna pst ristmikul asuvast parklast varastatud parkimisautomaat väärtusega ligikaudu 3000 eurot ning parkimisautomaadis olnud sularaha ligikaudu 1000 eurot.

Raplamaa

Vargused

26. juulil alustati menetlust selles, et 20. juuli öösel on varastatud Kohila vallas eramu välisukse tagant jalgratas Nevada. Kahju on esialgsetel andmetel 300 eurot.

26. juulil alustati menetlust selles, et 23. juuli õhtul varastati Paides avalikku kohta unustatud IPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey, maksumusega 1200 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.