Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hilissuvised uudised Tartu Loodusmajas / august 2022 (2022-08-11 08:34:53)

Viimane võimalus nautida suviseid näituseid ja mänge!

Naudi näitusi


Mängi meie majas ja pargis

  • Suvine avastusrada "Kliimaekspert"
  • H2O külastusmäng Lõuna-Eesti külastuskeskustes "Kliimamuutused"
  • Talveaiamäng
  • Õuemängud pargis lustimiseks
Vaata, mida põnevat suvel loodusmajas teha saab

 

PEREPÄEV "PUTUKAPÄEV" 18.06

Perepäev "Elu meres ja merel" toimub 20. juuni kell 10.00 - 13.00. Tegevustega võib jooksvalt liituda terve hommikupooliku jooksul. Sel korral on teemaks Läänemeri ja selle elustik, sest augustis tähistatakse rahvusvahelist Läänemere päeva. Õpime töötubades tundma meie kodumeres levinud kalu ja loomi, mõnda uimelist saab lausa päris lähedalt uurida! Meisterdame puust laevukesi ja valmistame endale kaasa kala mänguasja. Mikroskoobitoas saab suurenduse all aga avastada, millised näevad lähedalt välja kaunid kalasoomused ja merd ohustav mikroplast. Terve hommikupooliku on avatud ka loomatuba, talveaed ja suvised näitused. Osalustasu 3€/osaleja.

KALASTUSÕHTU EMAJÕE ÄÄRES 1.-9.KLASSI NOORTELE 15.08

Tartu loodusmaja kutsub 1.-9. klasside õpilasi 15. augustil Tartusse Emajõe äärde püüdma põhjaõngega kala. Püügipäeva alustame kell 17.00 Supilinna platsilt, kus kordame üle kalapüügiks vajaliku info, vaatame üle püügivahendid ja jaguneme püügikohtadesse. Kalapüük lõppeb hiljemalt kell 21. Juhendajateks on Lõuna-Eesti Kalastajate Klubi kogenud kalamehed Peep Männil ja Lea Saar. Kui lapsel ei ole isiklikku püügivahendit, saab ta selle laenata juhendajate käest. Oodatud on liituma ka lapsevanemad!

HUVIRINGIDESSE REGISTREERUMINE ALGAB PEAGI -
TULE RINGI!


Algava õppeaasta huviringidesse registreerimine avatakse 15. augustil meie kodulehel. Ootame enda huviringidesse loodushuvilisi lapsi ja noori, kellele meeldib rohelisuses toimetada, looma- ja taimeriiki avastama õppida ja loovalt meisterdada. Kogenud õpetajate käe all ja mõnusas rohelises õpikeskkonnas on võimalus tutvuda loodusteadusega väljaspool koolipinki, teha ägedaid praktilisi projekte ja õppida ka vabas õhus loodust vaatlema. Peale ringitundide saavad õpilased osaleda paljudel ühisüritustel.

Sobivaid huviringe leidub nii koolieelikutele, algkooli, põhikooli ja keskkooli õpilastele, samuti inglise- ja venekeelsetele lastele.

 

SA Tartu Keskkonnahariduse Keskus
Lille 10 Tartu 51010, Eesti
e-mail: info@tartuloodusmaja.ee
tel. +372 736 6120
www.tartuloodusmaja.ee

Allikas: Tartu Loodusmaja uudiskiri


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.