Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-08-17 10:33:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 49 varavastast kuritegu, sh 33 vargust ja üks röövimine. Lähisuhtevägivalla teateid oli 36. Ööpäeva jooksul juhtus üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 10 inimest. Liikluses tabati 20 alkoholi- ja üks narkojoobes autojuht.

Piiril väljastati 10 sisenemiskeeldu, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi tuvastati seitse, riigist saadeti välja kolm inimest ning registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

16. augustil sai politsei teate, et Lasnamäel Priisle teel murti sisse parklas seisnud sõiduautosse Mitsubishi ja varastati sealt sularaha ja elektroonikat. Kahju on selgitamisel.

15. augustil sai politsei teate, et Pirital Kalmuse teel tungiti eramajja ja varastati sularaha. Esialgsel hinnangul on kahju umbes 6000 eurot.

Kehalised väärkohtlemised
16. augustil teatati politseile, et Lasnamäel Läänemere teel on tekkinud konflikt abikaasade vahel, mille käigus lõi naine meest pudeliga ning mees lõi naist vastu.

16. augustil sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval ründas võõras mees 42-aastast meest. Politsei tuvastas ründaja ja 19-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

15. augustil teatati politseile, et Haaberstis Pirni tänaval löödi ühise alkoholitarvitamise käigus 55-aastast meest pudeliga.

Harjumaa

Vargus

15. augustil sai politsei teate, et Maardus Viieaia teel varastati väike traktor, mis leiti veidi hiljem lähedusest. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

15. augustil teatati politseile, et Harku vallas Tiskre külas varastati majahoovist elektriline tõukeratas, raadio ja tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

Piiriturvalisus

15. augustil koostati Põhja prefektuuris lahkumisettekirjutus Ameerika Ühendriikide kodanikule, kes oli viibinud Eestis 10 päeva seadusliku aluseta. Mehele määrati rahatrahv ja kohaldati üheks kuuks sissesõidukeeld.

15. augustil esitasid Põhja prefektuuris Ukraina kodanike poolt kolm rahvusvahelise kaitse taotlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et möödunud pooleteise kuu jooksul varastati Rakvere valla ettevõtte ruumidest üle kümne mootorit. Kahju on 19 500 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. augustil sai politsei väljakutse Narvas Uusküla tänavale, kus oli löödud 18-aastast noormeest. Juhtunu üksikasju ning teo toimepanijat selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargused

15. augustil avastati, et Jõhvis Uus-Võsa tänava eramust on varastatud kuldehteid. Kahju on 1000 eurot.

15. augustil avastati, et Narva-Jõesuus Soldina külas on lõhutud kolme veoki kütusepaagi korgid ning varastatud umbes 600 liitrit kütust. Kahju on 450 eurot.

13. augustil varastati Sillamäel Viru puiestee autopesulast sinna unustatud rahakott. Vargusega tekitatud kahju on 450 eurot.

Piiriturvalisus

15. augustil kella 12.30 ajal kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist lahkumisel 1987. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli toime pannud liiklusrikkumise. Isikule väljastatud Soome Schengeni viisa tunnistati kehtetuks.

15. augustil kella 19.10 ajal kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist lahkumisel 1976. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Eestis ühe päeva seadusliku aluseta. Koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati neljaks kuuks sissesõidukeeld.

15. augustil tunnistati Narva-1 piiripunktis Eestist lahkumisel kehtetuks viiele Venemaa Föderatsiooni kodanikule väljastatud Eesti Schengeni viisad, kuivõrd üks neist juhtis autorongi, omamata vastavat dokumentatsiooni ning teiste puhul oli oht avalikule korrale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

15. augustil sai politsei teate, et Tartus Lina tänaval võeti kahelt noormehelt noa ähvardusel ära mobiiltelefonid ja 10 eurot. Juhtunu üksikasju ning teo toimepanijaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

9. augustil avastati, et Tartus Võru tänava eramu trepikojast on varastatud lukustatud elektriline tõukeratas. Kahju on 800 eurot.

Kelmus

11. augustil avastati, et Tartus elava 53-aastase mehe pangakontol on toimunud kahtlased tehingud ning tema konto on tehtud tühjaks. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgmamaa

Vargus

Politseile teatati, et 2. augustil varastati Valgas Raja tänava kauplusest saalikaupu. Kahju on selgitamisel.

Piiriturvalisus

15. augustil tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemise Moldova Vabariigi kodanikul, kel puudusid vajaminevad dokumendid või kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged. Isik suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus
15. augustil teatati politseile, et augusti esimese nädala jooksul on Hiiumaa vallas varastatud kolm täispuhutavat aerulauda. Vargusega tekitatud kahju on 825 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. augustil sai politsei teate, et Sindis tungis seni tuvastamata mees kallale 24-aastasele mehele. Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlus.

Saaremaa

Vargus

15. augustil sai politsei teate, et Kuressaares varastati rattahoidlast jalgratas Champion. Politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe ja ratas tagastati omanikule.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.