Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-08-26 08:00:31)


Möödunud ööpäevas registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 36 varavastast kuritegu, sh 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Ööpäeva jooksul juhtus kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Liikluses tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti, narkojoobes juhte üks.

Piiril väljastati 61 sisenemiskeeldu, tuvastati kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
24. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval puiesteel löödi 31-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

24. augustil teatati, et 35-aastane mees lõi Kesklinnas Veerenni tänaval 53-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. augustil teatati, et 42-aastane mees lõi Nõmmel P. Kerese tänaval oma abikaasat, 34-aastast naist ja tekitas talle valu.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
24. augustil teatati, et Rae vallas Jüri alevikus löödi 41-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

24. augustil teatati, et Maardus Pirnipuu tänaval toimus konflikt abikaasade, 36-aastase naise ja 35-aastase mehe vahel. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

24. augustil teatati, et 19-aastane mees lõi Maardus Avaral tänaval 40-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

24. augustil alustati menetlust selles, et 28-aastane mees pakkus möödunud reedel Paldiskis Rae tänaval müügiks nuge ja lusikaid ning võttis kannatanult vastukaubaks ära hõbeketi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Piiriturvalisus

24. augustil koostati lahkumisettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld üheks kuuks 1997. aastal sündinud Mauritiuse Vabariigi kodanikule. Mees viibis Eestis kolm päeva seadusliku aluseta.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 24. augustil varastati Jõhvis Narva maanteele pargitud veoautost bensiinipaagi luugi lõhkumise teel kütust. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju suuruse selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et 24. augustil varastati Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvast lukustamata autost mobiiltelefon Samsung. Kahju on kokku 350 eurot.

Piiriturvalisus

24. augustil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kahel Venemaa ja ühel Iisraeli riigi kodanikul. Isikutele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

24. augustil koostati Narva-I piiripunktis 48 riiki sisenemiskeeldu. Neist 35 koostati Ukraina kodanikele, 18 Venemaa Föderatsiooni kodanikele ja üks Valgevene kodanikule. Isikute reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged, puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ja nad lahkusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. augustil koostati Narva-2 piiripunktis kaks riiki sisenemiskeeldu Venemaa Föderatsiooni kodanikele. Isikute reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged, puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ja nad lahkusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

24. augusti õhtul sai politsei väljakutse Tartu valda Ilmatsallu, kus joobes 35-aastane mees oli ähvardanud noaga oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis Tartu Vanglasse.

Röövimine

24. augustil võeti Tartus Sõpruse puiesteel vägivalda kasutades 16-aastaselt poisilt ära kõlar. Politsei toimetas noormehe tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud ning teo toimepanija on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 24. augustit puhkes Tartus Rüütli tänaval kahe seltskonna vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Haiglasse kontrolli viidi 23-aastane noormees ning kahele mehele anti esmaabi kohapeal. Politseile on lööjad teada ning juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse edasises uurimises.

Valgamaa

Kelmus

Politseisse pöördus mees, kellele saabus võlateatis varasemalt sõlmitud teleteenuse lepingu ning tasumata jäänud arvete kohta. Kuivõrd mees ise aga seda lepingut sõlminud ei olnud, pöördus ta kelmusjuhtumi üksikasjade selgitamiseks politseisse. Mehele tekitatud kahju on 878 eurot.

Piiriturvalisus

24. augustil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Tartu linnas ehitusobjekti selgitamaks, kas inimesed töötavad seal seaduslikult. Kontrolliti nelja juriidilist ja üheksat füüsilist isikut ning avastati kaks Usbekistani kodanikku, kellel puudus nõuetekohane lühiajalise töötamise registreering Eestis töötamiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
24. augustil sai politsei teate, et Tarbja külas varastati korterelamu keldriboksist jalgratas, elektriline kettsaag, hekilõikur ja muid esemeid. Tekitatud kahju on 700 eurot.

Läänemaa

Vargus
24. augusti sai politsei teate, et Haapsalus Jaama tänaval varastati lukustamata jalgratas. Tekitatud kahju on ligi 400 eurot.

Pärnumaa

Arvutikelmus
24. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et 9. augustil helistati Pärnumaal elavale naisele ja anti teada, et tema pangakontole üritatakse sisse murda. Selle vältimiseks soovitati naisel oma telefoni installeerida AnyDesk ja Wise, mida naine tegi. Lisaks edastas naine kõne teinud inimesele fotod oma isikutunnistusest ja pangakaardist. Naise kontolt võeti seejärel maha raha, samuti võeti tema nimele laenu. Tekitatud kahju on ligi 6700 eurot.

Raplamaa

Vargus
25. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et augustikuus varastati Kohilas Vabaduse tänaval rattahoidlast laste jalgratas. Tekitatud kahju on ligi 400 eurot.

Saaremaa

Vargus
23. augustil sai politsei teate, et Kuressaares Pihtla teel varastati lukustamata elektritõukeratas Xiaomi. Vargusega tekitatud kahju on 230 eurot.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.