Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-09-14 08:17:04)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine ja 52 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 22. Ööpäeva jooksul juhtus neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest. Liikluses tabati 11 alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 17 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. septembril teatati, et Lasnamäel löödi 25-aastast meest terava esemega ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

12. septembril teatati, et Kristiines Kotka tänaval löödi 27-aastast meest pudeliga ja tekitati talle kehavigastusi.

Kelmused

12. septembril alustati menetlus selles, et 34-aastast meest meelitati veebis investeerima väidetavatele krüptoraha kauplemisplatvormidele kriplc.com ja brockings.com. Kogukahju on 1160 eurot.

12. septembril alustati menetlus selles, et 34-aastast meest meelitati veebis investeerima väidetavale krüptoraha kauplemisplatvormile br-stone.net. Kogukahju on üle 8600 euro.

Asja rikkumine ja hävitamine
12. septembril alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel lõhuti väliekraan. Kahju on 5500 eurot.

Tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamine
12. septembril alustati menetlus selles, et Lasnamäel Laagna teel rendisõidukit juhtinud juhtimisõiguseta 33-aastane mees esitas kontrollimisel teise inimese isikut tõendava dokumendi.

Harjumaa


Arvutikelmus
12. septembril alustati menetlust selles, et pangakontolt on selle omaniku teadmata tehtud ülekandeid rohkem kui 1400 euro eest.

Piiriturvalisus

12. septembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld Schengeni alale kuueks kuuks 1992. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanikule. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil ebaseaduslikult alates 14. juunist 2022.

12. septembril leiti Tallinna lennujaamas 1952. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku käsipagasist padrun. Mees omab vastava kategooria relvaluba ning oli enda sõnul käinud jahil ja unustanud padruni kotti. Padrun võeti ära ja mees lubati lennureisile.

12. septembril leiti Tallinna lennujaamas 1975. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku käsipagasist tsiviilkäibes keelatud külmrelv, vedrunuga. Mehele koostati enne lennule minekut väärteoprotokoll ja nuga võeti hoiule.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 10.-13. septembrini varastati Tapa vallas Läste külas asuvalt ehitusobjektilt raudtee relsside alusplaate. Kahju on kokku 1475 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. septembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris lõi 69-aastane mees 27-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

12. septembril avastasid piirivalvurid, et Narva veehoidlal ületas väikepaat ühe isikuga pardal ebaseaduslikult ajutist kontrolljoont Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Juhtumist informeeriti Venemaa Föderatsiooni piirivalvureid.

12. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul ja viiel Ukraina kodanikul. Tõkestatud isikud ei olnud sõjapõgenikud ning neil puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks, sest isikute reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

12. septembri hommikul avastati, et Tartus Linnu tänavalt on ärandatud beeži värvi 2018. aasta Toyota Land Cruiser. Kahju ning juhtunu täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeva tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kolmel Ukraina kodanikul, kel puudus seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Isikutele väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Ähvardamine

12. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kehtna vallas ähvardas 47-aastane joobes mees korteris talle tuttavat naist. Politsei pidas mehe kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.