Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-09-15 08:05:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 54 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust (üks eluruumidest ja neli sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 20. Ööpäeva jooksul juhtus kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga üheksa inimest. Liikluses tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 24 sisenemiskeeldu, registreeriti kolm viisaeeskirja rikkumist ja Eestist saadeti välja kuus inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. septembril teatati, et 44-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Peetri tänaval oma elukaaslast, 40-aastast naist.

13. septembril teatati, et 55-aastane mees lõi Nõmmel Tähe tänaval oma elukaaslast, 57-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

13. septembril teatati, et 34-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval 47-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni.

Kelmus

13. septembril alustati menetlust selles, et kannatanule helistati väidetavalt Swedbankist ja paluti tema nimel tehtavate tehingute peatamiseks sisestada Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tema nimele on võetud laenu üle 1500 euro.

Vargused

13. septembril teatati, et Kesklinnas Viru väljakul varastati rahakott ja mobiiltelefon. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 39-aastase ja 36-aastase mehe.

13. septembril alustati menetlust selles, et Kesklinnas Narva maanteel asuvast majutusasutusest varastati kotte erinevate esemetega. Kahju on üle 1100 euro.

13. septembril alustati menetlust selles, et Kesklinnas Töökoja tänaval varastati sõiduki klaasi lõhkumise teel kütusekaart, millega on tangitud 1000 euro väärtuses.

Harjumaa


Arvutikelmus
12. septembril alustati menetlust selles, et pangakontolt on selle omaniku teadmata tehtud ülekandeid rohkem kui 1400 euro eest.

Vargus

13. septembril teatati, et Maardus Maagi tänaval varastati ettevõtte hoovilt sõidukist kütust 665 euro väärtuses.

Piiriturvalisus

13. septembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld Schengeni alale üheks kuuks 2001. aastal sündinud Gambia Vabariigi kodanikule. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil ebaseaduslikult 49 päeva.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

13. septembril sai politsei väljakutse Tartus Jõe tänava korterisse, kus joobes 51-aastane mees oli noaga ähvardanud oma kaaslast. Politsei pidas mehe kinni ning viis esmalt kainenema.

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeva tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Ukraina ja kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Isikutele väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. septembril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Läti numbrimärgiga Toyota maasturi kindalaekast minigrip kottidesse pakendatud kahtlast ainet. Masin suunati täiendavasse kontrolli ning isikud ja leitud aine anti üle maksu- ja tolliameti töötajatele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. septembril teatas 22-aastane naine, et Sillamäel Ranna tänava korteris ründas teda joobes endine elukaaslane.

13. septembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas tekkis konflikt naabrite vahel, mille käigus kasutas 86-aastane mees oma kahe naabri suhtes pipragaasi.

13. septembril teatati politseile, et Sillamäel ründas tundmatu mees 56-aastast meest noaga. Kannatanu toimetati haiglasse, juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

13. septembril sai politsei teate, et Narvas Tallinna mnt maja trepikojas varastas tundmatu mees 77-aastase naise taskust mobiiltelefoni, mille kaante vahel oli ka sularaha. Kahju on 305 eurot.

13. septembril teattai politseile, et Sillamäel Sõtke tänaval varastati garaažiboksist nurklihvija, kruvikeeraja ja muid tööriistu. Kahju on 408 eurot.

Piiriturvalisus

13. septembril koostati Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks neljale Armeenia Vabariigi kodanikule, kes olid Eestis viibinud 13 päeva seadusliku aluseta. Täiskasvanutele kohaldati sissesõidukeeld üheks kuuks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Arvutikelmus

13. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 9. septembril kanti 57-aastase mehe SEB panga arvelduskontolt raha mehe teadmata tema nimel LHV pangas avatud arvelduskontole. Seejärel tasuti LHV kontolt võõrale isikule teenuste eest, mida kannatanu pole kasutanud. Tekitatud kahju on 1649 eurot.

Vargus

13. septembril sai politsei teate, et Pärnus varastas 33-aastane mees Tallinna maanteel kauplusest ligemale 200 euro väärtuses kaupu. Politsei pidas mehe kinni.

Raplamaa

Kelmus

13. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et augusti lõpus leidis Raplamaal elav 22-aastane naine suhtlusvõrgustikust Facebook tööpakkumise krüptovaluuta kaevandamiseks. Naine tundis tööpakkumise vastu huvi, misjärel võeti temaga ühendust ja talle loodi konto veebilehele www.moonpay.com. Kontole tuli kanda vähemalt 50 euro väärtuses bitcoine, pärast mida lubati ööpäeva jooksul kasumit 500 eurot. Kasumi kättesaamiseks tuli naisel hakata tasuma erinevaid tasusid ja makse, kuid pärast nende tasumist lubatud kasumit naisele üle ei kantud. Tekitatud varaline kahju on kokku 250 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.