Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 41. nädala eelinfo (2022-10-10 08:37:00)

Esmaspäev, 10. oktoober

· Kell 11 toimub maaelukomisjon, millest võtavad osa maaeluminister Urmas Kruuse, kantsler Marko Gorban, kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ja toiduohutuse osakonna juhataja Pille Tammemägi. Komisjonis arutatakse Maaeluministeeriumi valitsemisala eelarve, GMO kasutamise ning loomakaitseseadus (677 SE) ja kalapüügiseadus (136 SE) üle.

· 10.-13. oktoobril võtab välissuhete nõunik Galina Uibos osa ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) maailma toiduga kindlustatuse komitee 50. istungjärgust. Kohtumisel arutatakse toiduga kindlustatuse olukorda maailmas ja otsitakse lahendusi toidukriisile.

Teisipäev, 11. oktoober

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse PRIA kliendinõukogu kohtumisel Tartus.

· Kell 15 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse rohepoliitika juhtkomisjonis.

· Toimub maaelukomisjoni veebiistung, millest võtavad osa kantsler Marko Gorban, õigusosakonna juhataja Geir Veski ning kalamajandusosakonna nõunik Juhani Papp. Komisjonis arutatakse kalandusturu korraldamise seaduse eelnõu (642 SE) üle. Lisaks toimub kohtumine Eesti Toiduainetööstuse Liiduga.

Kolmapäev, 12. oktoober

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Tartus ERMis Eesti põllumajanduse aastanäitusel, kus ta kell 10.00 avab Eesti Aiandusliidu visioonikonverentsi, 10.30 avab pidulikult messi ja 11.00 vastab infotunnis küsimustele. Kantsler Marko Gorban teeb aiandusliidu visioonikonverentsil ettekande aianduse hetkeolukorrast Eestis. Mitmed Maaeluministeeriumi töötajad esinevad 12.-13 oktoobril ettekannetega konverentsidel ja seminaridel. Lisainfo: http://epamess.ee/seminarid

Neljapäev, 13. oktoober

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· 13.-14. oktoober toimub Tartus rahvusvaheline ringbiomajanduse konverents, mille fookuses on jätkusuutlik toidutootmine ja ELi roheleppe elluviimine nii Eestis kui ka meie regioonis tervikuna. Konverentsi raames leiab aset ka Euroopa Liidu ja idapartnerite kõrgetasemeline kohtumine, kus arutatakse ringbiomajanduse-alase koostöö tihendamist riikide vahel. Konverentsi korraldavad Maaeluministeerium, Eesti Maaülikool ja Euroopa Komisjon. Konverentsist tehakse Tartus ka otseülekanne ja selle vaatamine on võimalik konverentsile registreeritud osalejatele, kellele saadetakse ülekande link. Registreerumine kestab 10. oktoobrini. Rohkem infot https://www.eap-events.eu/ehome/circular-bioeconomy/home/



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.