Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala 43. nädala eelinfo (2022-10-24 08:37:42)

Esmaspäev, 24. oktoober

· Keskkonnaminister Madis Kallas on Luksemburgis Euroopa Liidu keskkonnanõukogul. Kavas on kujundada EL seisukohad globaalse plastikokkuleppe kohta ning pidada maha poliitiline arutelu tööstusheite direktiivi ning kestlike toodete määruse kohta. Lisaks lepitakse kokku ühistes positsioonides ÜRO kliimamuutuste raamkonventsiooni osaliste ehk COP 27. kohtumiseks.

· 24.-25. oktoobril toimub Võru Kultuurimajas Kannel keskkonnahariduse konverents "Elurikkus on lähedal".


Teisipäev, 25. oktoober

· Keskkonnaminister Madis Kallas kohtub Niilusoo MTÜ esindajatega, et arutada Niilusoo raba elurikkuse säilitamise võimalusi.

· Keskkonnainvesteeringute Keskust (KIK) külastab Moldova keskkonnaministeeriumi delegatsioon. KIKi juhataja Andrus Treier tutvustab neile KIKi teenuseid ja toetusi.

· Kell 12 osaleb KIKi juhataja Andrus Treier AS Tallinna Linna Transpordi (TLT) Kadaka depoos (Kadaka tee 62a) elektribusside pidulikul hankelepingu allkirjastamisel. KIK toetab Tallinna linna elektribusside ostu 3,2 miljoni euroga. AS TLT sõlmib Irizar e-mobility SL-ga lepingu 15 bussi, 15 tavalaadija ja 2 kiirlaadija ostuks. Busside toetusraha tuleb heitmekaubanduse kauplemissüsteemi vahenditest ning toetuse töötas välja Majandus-ja Kommunikatsiooniministeerium.

· Kell 11 on Haapsalus Lääne maakonna jahindusnõukogu koosolek.

· Kell 15 on Raplas Raplamaa jahindusnõukogu koosolek.


Kolmapäev, 26. oktoober

· 26.-27. oktoobrini on Tallinnas Kultuurikatlas Baltikumi suurim rohetehnoloogia ja säästva innovatsiooni konverents GreenEST Summit, Üks konverentsi organiseerijatest on ka KIK. Lisaks korraldustoimkonnale ja partnerlusele osaleb KIK konverentsi demoalal, kus tutvustab järgmisel aastal avatavaid toetusi. Samuti toimub KIKi ja Keskkonnaministeeriumi eestvedamisel 26.10 kell 13 töötuba, mis tutvustab keskkonnamõju riiklikku raamistikku, mis on ettevõtte rohejalajälje arvutamise alus. Lisainfo GreenEST Summiti kodulehelt

· 26.-27. oktoobrini toimub Toosikannu konverentsikeskuses Keskkonnaameti juhtide sügisseminar "Töötuba väärtuste rakendamiseks".



Neljapäev, 27. oktoober

· 27.-28. oktoobrini on keskkonnaminister Madis Kallas visiidil Haapsalus.

· 27.-28. oktoobril on Matsalu noore looduskaitsja sügisseminar "Junior Rangers 2022".



Reede, 28. oktoober

· Kell 15 on Nõmme-Mustamäe maastikukaitseala koostöökogu moodustamise arutelu, osaleb Keskkonnaameti peadirektor Rainer Vakra.

Laupäev, 29. oktoober

· Kell 14 tuleb Alutaguse rahvuspargi külastuskeskusesse külla fotograaf Remo Savisaar, kes räägib oma piltide sünnilugudest ning erinevatest pildiprojektidest, liikidest, kelle jälgimisele ta on end pühendanud pikema aja vältel ning pildistamisega seotud üllatustest ja naljakatest juhtumistest. Sündmus on tasuta.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.