Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo (31.10.-06.11) (2022-10-31 08:11:55)

Esmaspäeval, 31.10

Kell 11 algab Maa-ametis (Mustamäe tee 51, Tallinn) ajakirjanikele maa korralise hindamise tulemusi tutvustav pressikonverents. Esitluse juhatab sisse peadirektor Tambet Tiits. Hindamisest ja hindamistulemustest räägivad projektijuht Veronika Ilsjan ning KEMITi projektijuht Riina Klais-Peets. Esitlus kestab kuni 30 minutit. Lisainfo: Maa-ameti avalike suhete nõunik Anu Ots, 506 1790, anu.ots@maaamet.ee

Stardib mini Negavati videokonkursi viies hooaeg. KIK ootab sel aastal I-VI klasside õpilaste fantaasiarikkaid ja utoopilisi lühivideoid teemal "Asjadesse uppuv maakera". Tähtaeg on 20. november. Konkursi eesmärk on panna lapsi mõtlema, kuidas saame oma tarbimist vähendada ning kas asjade ostmise asemel saaksime neid hoopis laenutada või omavahel jagada? Samuti, kui palju asju on tulevikus inimesel vaja ja millised need on?
Teisipäeval, 01.11

Kell 10-16 toimub Olümpia konverentsikeskuses (Liivalaia 33, Tallinn) Maa-ameti konverents "Elukeskkonna kujundamine ruumiandmete abil." Avasõnad teeb keskkonnaminister Madis Kallas. Tänavusel konverentsil räägime ruumiandmest ja nende kasutamisest elukeskkonna kujundamisel. Anname ülevaate nii olemasolevatest lahendustest kui ka tutvustame visioone ja arenguvõimalusi. Rõhk on eelkõige kasutajalugudel. Päevakava: https://maaamet.ee/maa-ameti-konverents-elukeskkonna-kujundamine-ruumiandmete-abil. Konverentsi saab jälgida ka veebiülekande vahendusel https://youtu.be/GTcfMZovVfQ

Kolmapäeval, 02.11

Keskkonnaminister Madis Kallas kohtub Eesti Mesinduskogu esindajatega. Teemaks suurulukite kahjude hüvitamine ja vähese tähtsusega riigiabi.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.