Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-11-09 08:42:30)


Möödunud ööpäeval tabati liikluses kaks narko- ja 18 alkoholijoobes mootorsõiduki juhti.

Üle piiri tuli Eestisse 141 Ukraina kodanikku, kellest 81 teatas, et plaanib Eestisse jääda.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. novembril teatati, et Haaberstis Õismäe tee kortermajas lõi 30-aastane mees 53-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

7. novembril teatati, et Haaberstis Astangu tänava kortermajas lõi alkoholijoobes 51-aastane mees oma elukaaslast, 32-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

7. novembril teatati, et Lasnamäel Pikri tänaval lõi 64-aastane mees terava esemega 58-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

Piiriturvalisus

7. novembril viidi läbi illegaalimenetlus 1994. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodaniku suhtes. Mees oli viibinud Eestis 46 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati siseriiklik sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR


Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et Viljandi vallas lõi 37-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus oma elukaaslast. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemiad üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

7. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul. Põhjalikuma vestluse käigus ilmnes, et mees töötab Venemaal ning sõjapõgenikuks ei kvalifitseeru. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

7. novembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnikud koostöös Tartu piirkonnapolitseinikega Tartu linna ehitusobjekte selgitamaks, kas inimesed töötavad seal seaduslikult. Kokku kontrolliti kolme juriidilist ja 15 füüsilist isikut ning avastati, et 11 Usbekistani kodanikku rikkusid Eestis töötamise tingimusi. Välismaalaste seadust rikkunuile määrati kõigile 160-eurone rahatrahv.

7. novembril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus selleks seaduslik alus. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. novembril teatati politseile, et Narva linnas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 53-aastane mees 49-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

7. novembril teatati politseile, et Narva linnas Kangelaste prospekti tänaval asuvas korteris tekitas 38-aastane mees füüsilisi vigastusi 35-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

7. novembril teatati politseile, et Narva linnas Rakvere tänaval ähvardati 36-aastast meest noaga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

7. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Venemaa Föderatsiooni kodanikul ning kahel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Omastamine

7. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et augustis andis 29-aastane mees Järvamaal kuuks ajaks teisele isikule kasutada oma sõiduauto Volkswagen Touaregi. Septembris autot tagasi küsides selgus, et autot kasutanud isik oli masina omaniku teadmata omavoliliselt ära müünud. Tekitatud varaline kahju on hinnanguliselt 4000 eurot.

Pärnumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

7. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 7. novembril kella nelja ajal avastati Pärnumaal Saarde vallas Kilingi-Nõmme linnas asuvas eramajas tulekahju. Kustutustööde käigus leiti majast 18-aastase naisterahva surnukeha.

Raplamaa

Vargused

7. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. oktoobri pärastlõunal varastati Raplas Tallinna maanteel kauplusest erinevaid žilette ja šokolaade. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 1200 eurot.

7. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. oktoobri pärastlõunal varastati Raplas Viljandi maanteel kauplusest alkoholi ja samal päeval veidi hiljem Tallinna maanteel kauplusest erinevaid tooteid, peamiselt šokolaadi. Vargustega tekitatud kahju on ligemale 160 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.