Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-11-11 08:38:25)


Möödunud ööpäeval tabati liikluses kaks narko- ja kaheksa alkoholijoobes mootorsõiduki juhti.

Üle piiri tuli Eestisse 83 Ukraina kodanikku, kellest 53 teatas, et plaanib Eestisse jääda.


PÕHJA PREFEKTUUR


Kelmused

9. novembril pöördus politseisse 44-aastane mees, kes oli saanud investeerimisega petta. Nimelt otsis ta septembri alguses investeerimise võimalust ning registreeris end portal.tredero.co veebilehel. Mõni päev hiljem sai ta telefonikõne Inglismaa numbrilt, kus teda juhendati avama konto cryptoportfolio.pro kauplemisplatvormil. Kannatanu teostas esimese sissemaksu kaardimaksena Bulgaaria maksevahendusfirma kaudu. Peale seda avas ta enda nimele Binances rahakoti, kus teostas makseid ja soetas bitcoine. Kauplemisplatvormil kannatanu raha välja võtta ei saa ning temalt nõutakse täiendavate maksete teostamist. Kelmusega tekitatud kahju 30 327,67 eurot.

Piiriturvalisus

9. novembril viidi läbi illegaalimenetlus 1995. aastal sündinud Tadžikistani Vabariigi kodaniku suhtes. Mees viibis Eestis ebaseaduslikult 16 kalendripäeva ja talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul. Samuti kohaldati mehele üheks aastaks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Vargused

3. novembril varastati Tartus Kopli tänava õppeasutuse juurest elektriline tõukeratas Ninebot Max. Kahju on 720 eurot.

3. novembril varastati Kõrveküla kooli juurest tõukeratas. Kahju on 379 eurot.

Piiriturvalisus

9. novembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 1968. aastal sündinud Kõrgõžtani kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis viis päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Isikule kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld.

9. novembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 54-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis kümme päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning talle määrati rikkumise eest 400-eurone rahatrahv, peale mida lahkus mees Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 10. novembrit saabus Luhamaa piiripunkti 41-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle viisa oli kehtetu. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. novembril teatati politseile, et Jõhvi linnas Puru teel asuvas kaubanduskeskuses tekitas 69-aastane naine füüsilisi vigastusi 64-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

9. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel ähvardati telefoni teel 25-aastast meest.Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

9. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kümnel Ukraina kodanikul, kuuel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kolmel Moldova kodanikul ning ühel Colombia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 6. novembril lõi 47-aastane mees Türi vallas talus ühise alkoholi tarvitamise käigus oma äia, 77-aastast meest, kes sai viga.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

9. novembri hommikul sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas lõi 83-aastane mees oma tütart, 58-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Raplamaa

Vargused

9. novembril alustas politsei kriminaalmenetlusi selles, et ajavahemikul 28. oktoober - 7. november varastas 53-aastane mees Järvakandi alevis Tallinna maanteel kauplusest viiel korral alkoholi ja toiduaineid. Vargustega tekitatud kahju on pea 170 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.