Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-12-01 09:11:09)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 50 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 26 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 29.

Üle piiri Eestisse tuli 59 Ukraina kodanikku, kellest 24 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. novembril teatati, et Kristiines Tedre tänaval lõi 57-aastast meest talle tuttav 32-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

29. novembril teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval lõi 55-aastane mees 17-aastast neiut. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Vargus

29. novembril teatati, et Kesklinnas Laulupeo tänaval korterist on varastatud rahakotis olev sularaha, umbes 230 eurot.

Kelmus

29. novembril alustati menetlust juhtumis, kus Kristiines elavale 89-aastasele mehele saabus sms sisuga, et tema konto on blokeeritud ja pealtnäha Swedbanki link, millele tuli minna, et blokeering tühistada. Peale lingil klikkimist küsiti mehe kasutajat, isikukoodi ja Smart-ID koode, mille mees ka sisestas. Pärast seda tehti mehe teadmata tema kontolt erinevaid tehinguid kogusummas 2949 eurot.

Piiriturvalisus

29. novembril koostas Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks ja kohaldas 3 aastaks sissesõidukeelu Schengeni riikide territooriumile 1983. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kes juhtis mootorsõidukit alkoholijoobes, omamata vastava kategooria sõiduki juhtimise õigust. Mehele määrati 200 trahviühikut, summas 800 eurot ning tema viisa tunnistati kehtetuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Piiriturvalisus

29. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kuna tal puudus seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti Venemaa Föderatsiooni. Samal päeval tõkestati piiriületus ka ühel Ukraina kodanikul, kel puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks. Tallegi väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

29. novembril sai politsei teate, et Narvas Fama tänaval asuvast kauplusest varastas 40-aastane mees erinevaid tooteid. Vargusega tekitatud kahju on 53 eurot. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

29. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kuuel Moldova, viiel Venemaa ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Arvutikelmus

29. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et tänavu 30. augustil sõlmiti Paides elava naise teadmata tema isikuandmeid ja elektroonilist identiteeti kasutades osaühinguga rendileping, millega renditi ligemale 6000 euro väärtuses ehitustehnikat.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.