Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 49. nädala eelinfo (2022-12-05 08:30:27)

Esmaspäev, 5. detsember

· Kell 11.10 toimub maaelukomisjonis maaelu ja põllumajandusturu korraldamise seaduse ning veterinaarseaduse muutmise seaduse eelnõu (738 SE) tutvustus esimese lugemise ettevalmistamiseks ja antakse ülevaade maaelu, põllumajanduse ja kalanduse toetuste kasutamisest. Maaeluministeeriumi esindavad maaeluminister Urmas Kruuse, kantsler Marko Gorban, asekantsler Siim Tiidemann,taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu, õigusosakonna nõunik Jaana Lepik ning ministri nõunikud Evelin Oras ja Kristiina Viks.

· Kell 14 avab maaeluminister Urmas Kruuse veebi teel PMK Viljandi katsekeskuse uue kuivati-laohoone. Üritusel esindab Maaeluministeeriumi asekantsler Alo Aasma.

· 5.-9.12. toimub ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) nõukogu 171. istungjärk. Nõukogu võtab kokku tehniliste komiteede töö ja seab organisatsioonile uusi eesmärke. Erilise tähelepanu all on FAO panus maailma näljahäda leevendamise, toiduga kindlustatuse tagamisse ja kliimamuutustele vastupanu võime suurendamise toetusse. Maaeluministeeriumi esindavad välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunikud Galina Uibos ja Kai Kasenurm.

Teisipäev, 6. detsember

· Kell 11 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse ja kantsler Marko Gorban Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava tutvustusüritusel, mis toimub Võrus kultuurimajas "Kannel". Strateegiakava tutvustavad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik. ÜPP strateegiakava aastateks 2023-2027 hõlmab otsetoetusi ning maaelu arengu toetusi. Rohkem infot strateegiakavast, tutvustamise üritustest ja nendele registreerimisest leiab Maaeluministeeriumi kodulehelt https://www.agri.ee/upp-2023-2027.

· Kell 13.30 osalevad kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja maakasutuspoliitika osakonna nõunik Sandra Salom keskkonnakomisjoni istungil. Arutatakse "Riigikogu otsuse "Kliimapoliitika põhialused aastani 2050" muutmine" eelnõu (616 OE) üle.

Kolmapäev, 7. detsember

· Kell 9 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse ja kantsler Marko Gorban Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava tutvustusüritusel, mis toimub Karksi-Nuia rahvamajas. Strateegiakava tutvustavad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik.

Neljapäev, 8. detsember

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· Kell 13 avab maaeluminister Urmas Kruuse veebi teel teraviljafoorumi.

Reede, 9. detsember

· Kell 9 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse ja kantsler Marko Gorban Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava tutvustusüritusel, mis toimub Elva kultuurimajas. Strateegiakava tutvustavad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik.

· Kell 10.45 teeb maaeluminister Urmas Kruuse ettekande Elva Gümnaasiumi gümnasistidele, kus räägib toidujulgeolekust, toidu raiskamisest ja mahetoidu vajalikkusest koolides.

· Kell 12 võtavad maaeluminister Urmas Kruuse ja asekantsler Siime Tiidemann osa Euroopa Liidu asjade komisjonist.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.