Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-12-14 08:22:49)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust.Lähisuhtevägivalla teateid oli 25. Liikluses tabati üks alkoholijoobes sõidukijuht.

Üle piiri tuli Eestisse 78 Ukraina kodanikku, kellest 40 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. detsembril teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel korteris ründas mees oma elukaaslast, 44-aastast naist. Kiirabi toimetas naise haiglasse kontrolli, politseinikud pidasid mehe kinni.

12. detsembril teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval korteris ründas mees oma elukaaslast, 44-aastast naist. Mees lahkus korterist enne politsei saabumist.

Harjumaa

Kelmus

12. detsembril alustati menetlust juhtumis, kus Keila linnas elav 17-aastane noormees sai justkui Swedbanki nimelt sms-i, et tema kaart on ebatavalise tegevuse tõttu ootele pandud koos lingiga, mille kaudu sisse logida. Noormees logis sisse Smart-ID abil ja mõne aja pärast märkas, et tema kontolt on tehtud tehingud kogusummas 297 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Arvutikelmus

Politsei poole pöördus Jõgevamaa ettevõtja, kes kasutas teadmatusest võltsitud panga kodulehte, sisestas seal oma pin-koodid ning avastas hiljem, et tema kontolt on kadunud 3000 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei krimineelmenetluses.

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et Elva vallas eramu kõrval asuvast kuurist on varastatud Mercedes-Benz 20-tollised valuveljed koos talverehvidega. Kahju on 800 eurot.

Piiriturvalisus

12. detsembril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus selleks seaduslik alus. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. detsembril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kes on juba mõnda aega elanud Venemaa Föderatsioonis. Kuivõrd naine sõjapõgenikuks ei kvalifitseeru, tal puudus alus riiki sisenemiseks, väljastati talle sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

Ööl vastu 13. detsembrit kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Aserbaidžaani kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 11 päeva seadusliku aluseta ning veetnud need kõik Eestis. Mehele koostati lahkumisettekirjutus, kohaldati Schengeni alale pooleks aastaks sissesõidukeeld ja määrati rahatrahv, misjärel lahkus ta Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel löödi konflikti käigus 33-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

12. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Ukraina ja Venemaa Föderatsiooni kodanikul ning ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembril pärast kella 15 sai politsei teate, et Märjamaa vallas lõi 31-aastane mees korteris tuttavat 51-aastast naist. Juhtunu üksikasjad selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

11. detsembril sai politsei teate, et Saaremaal lõi 38-aastane mees kodus korduvalt oma elukaaslast, 34-aastast naist. Lähisuhtevägivalla juhtumi asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.