Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-12-15 08:12:58)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Liikluses tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuht.

Üle piiri tuli Eestisse 120 Ukraina kodanikku, kellest 70 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril teatati, et Lasnamäel Pikri tänaval tekkis tüli korterikaaslaste vahel, mille käigus 48-aastane mees lõi 62-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

13. detsembril alustati menetlust juhtumis, kus 58-aastane Mustamäel elav mees sai sõnumi justkui LHV pangalt, mille sisuks oli, et tema kontolt tehti volitamata tehing ja link, mille kaudu saab selle heaks kiita või tagasi lükata. Mees vajutas lingile ja sisenes justkui panka. Pärast paroolide sisestamist enam midagi ei juhtunud ja mees pani lehe kinni. Veidi hiljem avastas ta, et tema kontolt on edasi kantud 280 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril teatati, et Maardus ründas alkoholijoobes 64-aastane mees oma abikaasat, 56-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused

13. detsembril alustati menetlust juhtumis, kus Maardus elav 36-aastane mees tutvus Tinderis tütarlapsega, kes mõningase suhtluse järel hakkas rääkima krüptorahast ja investeerimisest. Meest õhutati liituma kauplemisplatvormiga, millle kaudu ta ka tegi makseid. Nüüd mees raha enam ise sealt välja võtta ei saa ja nõutakse aina täiendavaid juurdemakseid. Kelmusega tekitatud kahju 2250 eurot.

13. detsembril alustati menetlus juhtumis, kus Viimsis elav 46-aastane naine sai sõnumi justkui DHL-ilt, et peab maksma 1,99 dollarit, et oma pakk kätte saada. Kuna naine tõesti ootas paari pakki välismaalt, sisestas ta sõnumiga tulnud lingil enda krediitkaardiandmed. Hiljem nägi ta, et tema kontolt on tehtud tehinguid kogusummas 480 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

13. detsembril kontrollisid Põlva piirkonnapolitseinikud ühespiiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikega Põlva linna ettevõtet selgitamaks, kas inimesed töötavad seal seaduslikult. Kontrolliti üht juriidilist ja nelja füüsilist isikut ning ühtegi rikkumist kontrollkäigul ei tuvastatud.

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kolmel Venemaa Föderatsiooni ja ühel Aserbaidžaani kodanikul, kel puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks. Neile väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

13. detsembril teatati politseile, et Ahtmes Maleva tänaval asuvast kauplusest varastati toidukaupa. Turvatöötaja pidas naise kinni ning kaup tagastati rikkumata kauplusele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

13. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Ukraina, kahel Venemaa ning ühel Serbia, Kasahstani, Moldova ja Valgevene kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Arvutikelmus

13. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 12. detsembril kella 15.30 paiku võeti Haapsalus sularahaautomaadist omaniku teadmata tema pangakaardiga välja sularaha 300 eurot.

Raplamaa

Kelmus

13. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 11. detsembril soovis 27-aastane Kehtna valla elanik osta internetist eraisikult telefoni iPhone ja tasus selleks osamaksena müüjale 400 eurot. Pärast maksmist müüja ostjale kaupa ei edastanud ega tagastanud ka raha.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.