Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala 14. nädala eelinfo (2023-04-03 07:47:19)


Esmaspäev, 3. aprill

  • Keskkonnainvesteeringute Keskuses (KIKis) avaneb lasteaia ja põhikooli õppekäikude taotlusvoor. Toetame põhikooli klassi ja lasteaia koolieelise rühma osalemist loodus- ja keskkonnahariduskeskuste või keskkonnakaitse ja keskkonnakasutusega seotud ettevõtete aktiivõppeprogrammides, kus õppija osaleb õppeprotsessis aktiivsetes (kogemuslikes, tegevuslikes, uurimuslikes, avastuslikes jne) tegevustes. Tähtaeg on 2. mai kell 17. Toetusraha tuleb siseriiklikust keskkonnaprogrammist ning selle töötasid välja KIK ja Keskkonnaministeerium. Rohkem infot KIKi kodulehelt.

Teisipäev, 4. aprill

  • Kell 8.30 on Eesti loodusturismi strateegiapäev Sagadi mõisas.
  • Kell 11.30 toimub Matsalu rahvuspargi külastuskeskuses 2023. aasta lindu auli tutvustav sündmus. Eesti Ornitoloogiaühingu kaasabil saab teada, millised on auli käitumise eripärad, kus ja millal võib teda kohata, millised on tema levikut mõjutavad ohutegurid ja palju muud. Aulijutte räägib ornitoloog Leho Luigujõe. Sündmus on tasuta. Lisainfo telefonil 513 8783, e-posti aadressil helle.veltman@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#2157

Kolmapäev, 5. aprill

  • 5.-8. aprillini tutvustab Maa-amet Tallinnas ehitusmessil oma tooteid ja teenuseid.
    https://estbuild.ee/
  • 5.-27. aprillini on keskkonnavaldkonna arengukava KEVAD mõjude hindamise aruande avalik väljapanek.


Neljapäev, 6. aprill

  • Keskkonnaministeeriumi kalavarude osakonna esindajad kohtuvad Kärdlas Hiiumaa kaluritega, et arutada kalapüügieeskirja muudatusi, siiapüügi piiranguid ning kormoranide ja hüljeste teemal.
     
  • Ilmub Keskkonnaagentuuri blogis metsaseire tulemusi kokku võttev postitus, kus vaatame üle TOP 9 tulemust metsa valdkonnast 2022. aastal, millest ilmub keskkonnaportaalis ka kokkuvõtlik video.
  • Kell 15 toimub Keskkonnainvesteeringute Keskuses (KIK) veebi teel õppekäikude ja laagrite taotlusvooru infotund. Rohkem infot ja registreerumine KIKi kodulehel.

Pühapäev, 9. aprill

  • RMK Elistvere loomapargis toimuvad lihavõtted ja külla oodatakse kõiki, kes tahavad osa saada loomadele munade ja pühademaiustuste jagamisringist. Ringkäik loomapargis algab kell 12.00 oravate aia juurest. Külastuskeskuses saab ajavahemikus kell 11.00-16.00 looduslike vahenditega värvida mune. Sissepääs loomaparki tavapileti hinnaga. Lisainfo telefonil 525 3395, e-posti aadressil info.elistvere@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#2097

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.